Sterker door tegenslag

Sterker door tegenslag - Inge Miltenburg-Bos | Fthsonline.com

...n praktisch en helder proces met concrete handvatten en tools ... Sterker na tegenslag - Skipr ... . Sterker door tegenslag Hoe vind je je kracht terug als het leven je hard raakt? Op het moment dat je onverwacht iets heel heftigs meemaakt, ziet je wereld er ineens anders uit. Niets is meer hetzelfde en dat maakt je vooral erg onzeker. Op een gegeven moment bereik je het punt dat jij je weer goed wilt voelen. Je wilt je leven terug. Sterker door tegenslag (eBook) Sterker door tegenslag is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Sterker door tegenslag PDF te d ... Sterker door Ellende; post-traumatische groei biedt troost ... ... . We raden u aan het boek van Sterker door tegenslag PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Sterker door tegenslag Dat een mens sterker wordt door tegenslag is een cliché dat vast al zo oud is als de straat. Als uitspraak kan het volgens mij erg kwetsend overkomen en de pijn nog kan versterken als je zelf het tegendeel ervaart. Dat weerhoudt sommige mensen niet er zelfs hun beroep van te maken anderen pijn te doen door tegenslagen te minimaliseren. Dwars door alles heen kiest ze ervoor om juist nu te groeien. Dit levert een pittige zoektocht op die heeft geleid naar vijf eenvoudig toepasbare stappen die zij de Faith-methode heeft genoemd. Hiermee heeft ze dé manier gevonden die ervoor zorgt dat tegenslag je sterker maakt. Dat levert een nieuw inzicht: mensen kunnen door heftige ervaringen juist groeien en sterker worden dan daarvoor! Wij deden er wetenschappelijk onderzoek naar bij mensen met een burn-out en dat heeft geleid tot publicatie in een internationaal wetenschappelijk tijdschrift. Daarover gaat het boek PostTraumatische Groei - Sterker door ellende dat 16 maart uitkomt. Sterker door tegenslag - Hoe vind je je kracht terug als het leven je hard raakt? Op 20 augustus 2013 had ik nooit kunnen bedenken dat dit boek er zou komen. Ik genoot die dag samen met mijn man Jan en goede vrienden, van La Dolce Vita in Italië. Sterker door tegenslag - Hoe vind je je kracht terug als het leven je hard raakt? Boeken bij dit artikel. Sterker door tegenslag. Inge Miltenburg-Bos. rating (2) € 20,99 + bestellen. Best gelezen in actueel. preview. 17 april 2020. Never waste a good crisis - De 10 wetten van crisismanagement....

INFORMATIE

AUTEUR
Inge Miltenburg-Bos
DIMENSIE
8,52 MB
BESTANDSNAAM
Sterker door tegenslag.pdf

OMSCHRIJVING

Sterker door tegenslagHoe vind je je kracht terug als het leven je hard raakt?Op het moment dat je onverwacht iets heel heftigs meemaakt, ziet je wereld er ineens anders uit. Niets is meer hetzelfde en dat maakt je vooral erg onzeker. Op een gegeven moment bereik je het punt dat jij je weer goed wilt voelen. Je wilt je leven terug. Alleen HOE doe je dat? In dit boek neemt Inge Miltenburg-Bos je mee in haar eigen zoektocht. Na het onverwacht overlijden van haar broer Stefan door zelfdoding, gaat ze op zoek naar een manier om een gezond rouwproces aan te gaan en om tegelijkertijd haar eigen praktijk draaiende te houden. In de maanden die volgen, wordt haar vader ook nog eens ongeneeslijk ziek en zo daagt het leven haar opnieuw uit. Dwars door alles heen kiest ze ervoor om juist nu te groeien. Dit levert een pittige zoektocht op die heeft geleid naar vijf eenvoudig toepasbare stappen die zij de Faith-methode heeft genoemd. Hiermee heeft ze dé manier gevonden die ervoor zorgt dat tegenslag je sterker maakt.Inge Miltenburg-Bos (1968) is expert en ervaringsdeskundige op het gebied van 'sterker worden door tegenslag'. Zij is opgeleid als Natuurgeneeskundig therapeut en heeft sinds 2012 haar eigen praktijk ZielsDesign. Ook is zij de sturende kracht achter het bedrijf Krachtig Mens, een groep van experts die mensen binnen organisaties succesvol helpen bij herstel en preventie op basis van de Faith-methode.

Wil je het boek lezen?Sterker door tegenslag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Inge Miltenburg-Bos. Lezen Sterker door tegenslag Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN