De kracht van de roze bril

De kracht van de roze bril - Jeroen Busscher | Fthsonline.com

...usiast, hebben altijd energie en zien altijd alles door een roze bril ... Ervaar de kracht van onze roze bril! | Buro Koorts ... . Blije eikels noemt Jeroen Busscher dit soort mensen. Wat je ook van ze mag vinden, ze zijn vaak wel erg succesvol. Hoe doen ze dat? 'De kracht van de ro De kracht van de roze bril. onverwachte lessen van blije eikels. Jeroen Busscher. Prijs: € 20,99: Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd ... Het boek De kracht van de roze bril, geschreven door Jeroen Busscher, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Sommige mensen ... Broekhuis | De kracht van de roze bril, Jeroen Busscher ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Sommige mensen zijn altijd enthousiast, hebben altijd energie en zien altijd alles door een roze bril. Blije eikels noemt Jeroen Busscher dit soort mensen. Wat je ook van ze mag vinden, ze zijn vaak wel erg succesvol. Hoe doen ze dat? 'De kracht van de roze bril' laat zien wat je kunt bereiken met een positieve kijk op de werkelijkheid. Aan de hand van 32 korte levensprincipes legt Jeroen op ... Onze winkels zijn momenteel gesloten.Online bestellen kan nog steeds 24/7, en we leveren je bestelling vanaf € 20 GRATIS bij je thuis.Hou er wel rekening mee dat je pakketje door de grote drukte vertraging kan oplopen. Bij vragen kan een reactie van onze klantendienst ook iets langer op zich laten wachten. De kracht van de roze bril | ISBN 9789047006657 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Read "De kracht van de roze bril onverwachte lessen van blije eikels" by Jeroen Busscher available from Rakuten Kobo. Sommige mensen zijn altijd enthousiast, hebben altijd energie en zien altijd alles door een roze bril. Blije eikels noem... De 'Zie het leven door een roze bril - En creëer het leven dat je wilt' training is speciaal voor al die gedreven vrouwen die zo graag willen maar klaar zijn met niet durven. Klaar zijn met overal apen en beren op de weg zien. Voor dit boek verzorgde ik de illustraties, het ontwerp van zowel binnenwerk als omslag en de opmaak. 'De kracht van de roze bril' is een compact handboek over hoe u zich de principes van positiviteit eigen kunt maken om succesvoller, maar vooral ook gelukkiger te worden. Close. Tweet. De roze bril staat ook voor positief denken en altijd en overal de uitdaging in zien. Je zou ons kunnen vergelijken met ' blije eikels ' zoals het boek 'De kracht van de roze bril' zo mooi omschrijft. Blije eikels zijn mensen die de werkelijkheid altijd positief benaderen en daardoor succesvoller zijn in wat ze doen. Dat is ook meteen ... De kracht van de roze bril book. Read reviews from world's largest community for readers. Sommige...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeroen Busscher
DIMENSIE
11,2 MB
BESTANDSNAAM
De kracht van de roze bril.pdf

OMSCHRIJVING

Sommige mensen zijn altijd enthousiast, hebben altijd energie en zien altijd alles door een roze bril. Blije eikels noemt Jeroen Busscher dit soort mensen. Wat je ook van ze mag vinden, ze zijn vaak wel erg succesvol. Hoe doen ze dat?De kracht van de roze bril laat zien wat je kunt bereiken met een positieve kijk op de werkelijkheid. Aan de hand van 32 korte levensprincipes legt Jeroen op speelse manier uit waarom de blije eikel zo effectief is, en wat je ervan kunt leren. Met prikkelende statements als `Valt er nog wat te jatten? , `Niet efficiënt is heel effectiefen `Niet sorry voor de overlastdaagt hij je uit tot nadenken. De kracht van de roze bril is een compact handboek over hoe je je de principes van positiviteit eigen kunt maken om succesvoller, maar vooral ook gelukkiger te worden.

Wil je het boek lezen?De kracht van de roze bril in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeroen Busscher. Lezen De kracht van de roze bril Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN