Een geweer, een koe, een boom en een vrouw

Een geweer, een koe, een boom en een vrouw - Meir Shalev | Fthsonline.com

...rouw van Meir Shalev plegen drie boeren 1930 in een Joodse landbouwkolonie in Palestina zelfmoord - dat is in ieder geval de officiële lezing ... Review: Een geweer, een koe, een boom en een vrouw ... ... . De bewoners van de kolonie weten echter dat slechts twee van hen de hand aan zichzelf hebben geslagen. De derde is vermoord. In het boek Een geweer, een koe, een boom en een vrouw van Meir Shalev plegen drie boeren 1930 in een Joodse landbouwkolonie in Palestina zelfmoord - dat is in ieder geval de officiële lezing. De bewoners van de kolonie weten echter dat slechts twee van hen de hand aan zichzelf hebben geslagen. De derde is vermoord. Waar gaat Een g ... Athenaeum Boekhandel | Een Bijbelse Shalev, van ... ... . De bewoners van de kolonie weten echter dat slechts twee van hen de hand aan zichzelf hebben geslagen. De derde is vermoord. Waar gaat Een geweer, een koe, een boom en een vrouw over? Een onderzoekster is in gesprek met een vrouw over de geschiedenis van een dorp. De vrouw vertelt echter heel andere verhalen, het gaat veel meer over haar eigen familie dan over het dorp. Het zijn echter wel boeiende verhalen, want in haar familie blijkt van alles gebeurd te zijn. 'Een geweer, een koe, een boom en een vrouw' is een familiekroniek. Maar het is geen stoffig boek. In het begin heb ik een paar keer pijn in mijn buik gehad van het lachen (vooral toen ik me voorstelde hoe een bordercollie die gezakt is voor zijn grootrijbewijs eruitzag). Later had ik gewoon pijn in mijn buik. Door een oudere vrouw uit een pioniersgezin te laten snateren over de mannen in haar leven. En mensenlief, wat levert dat een ongelofelijk innemende roman op. Door fleur speet. Parijs als Jeruzalem. Terwijl ik Een geweer, een koe, een boom en een vrouw las, maaiden twee jongens met AK-47's rond op de...

INFORMATIE

AUTEUR
Meir Shalev
DIMENSIE
11,88 MB
BESTANDSNAAM
Een geweer, een koe, een boom en een vrouw.pdf

OMSCHRIJVING

In het boek 'Een geweer, een koe, een boom en een vrouw' van Meir Shalev plegen drie boeren 1930 in een Joodse landbouwkolonie in Palestina zelfmoorddat is in ieder geval de officiële lezing. De bewoners van de kolonie weten echter dat slechts twee van hen de hand aan zichzelf hebben geslagen. De derde is vermoord.Zeventig jaar later vertelt Roeta Tavori, lerares op de middelbare school van de landbouwkolonie en kleindochter van de moordenaar, over die gruwelijke gebeurtenis. Het boek 'Een geweer, een koe, een boom en een vrouw' van Meir Shalev vertelt over mannenvriendschap, liefde en bedrog, wraak en verzoening.

Wil je het boek lezen?Een geweer, een koe, een boom en een vrouw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Meir Shalev. Lezen Een geweer, een koe, een boom en een vrouw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN