Van onzichtbare naar bevrijdende loyaliteit

Van onzichtbare naar bevrijdende loyaliteit - C. Ducommun-Nagy | Fthsonline.com

...k / softback 20, 60. Levertijd: 1-3 werkdagen ... Studers | Van Onzichtbare Naar Bevrijdende Loyaliteit ... ... . Verzendkosten: € 1,95 per bestelling. In winkelmand. Productinformatie. Sinds het verschijnen van het eerste grote werk van ... Koop Van Onzichtbare Naar Bevrijdende Loyaliteit van Ducommun-Nagy, C. met ISBN 9789033470875. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Van onzichtbare naar bevrijdende loyaliteit van Catherine Ducommun-Nagy, May Michielsen, 9789033470875 voor € 20,60 bij Boom Psychologie. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Van onzi ... Van onzichtbare naar bevrijdende loyaliteit - C. Ducommun ... ... . Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Van onzichtbare naar bevrijdende loyaliteit . C. Ducommun-Nagy ... (1973) is loyaliteit een centraal begrip in de contextuele benadering. Het boek werd vertaald in het ... Zij volgt hierin de ideeën van de originele tekst van Invisible Loyalties en verbindt deze verder met elementen van recenter verschenen andere werken zoals ... 'Van onzichtbare naar bevrijdende loyaliteit' door C. Ducommun-Nagy - Onze prijs: €20,60 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Van onzichtbare naar bevrijdende loyaliteit bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Bestel Van onzichtbare naar bevrijdende loyaliteit van C. Ducommun-Nagy. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Sinds het verschijnen van het eerste grote werk van Ivan Boszormenyi-Nagy Invisible Loyalties (1973) is loyaliteit een centraal begrip in de conte...

INFORMATIE

AUTEUR
C. Ducommun-Nagy
DIMENSIE
7,17 MB
BESTANDSNAAM
Van onzichtbare naar bevrijdende loyaliteit.pdf

OMSCHRIJVING

Van onzichtbare naar bevrijdende loyaliteit 1e druk is een boek van C. Ducommun-Nagy uitgegeven bij Uitgeverij Acco. ISBN 9789033470875 Sinds het verschijnen van het eerste grote werk van Ivan Boszormenyi-Nagy Invisible Loyalties (1973) is loyaliteit een centraal begrip in de contextuele benadering. Het boek werd vertaald in het Duits, Spaans en Italiaans, maar niet in het Frans of Nederlands. Daarom schreef Catherine Ducommun-Nagy Les Loyautés qui nous libèrent. Zij volgt hierin de ideeën van de originele tekst van Invisible Loyalties en verbindt deze verder met elementen van recenter verschenen andere werken zoals Between Give and Take en Foundations of Contextual Therapy en met inzichten uit andere wetenschapsdomeinen, zoals de antropologie, de biologie en de neurologie. Zij belicht het begrip loyaliteit vanuit de vier dimensies en werkt ook een vijfde, de ontische dimensie, verder uit, zich baserend op de ideeën die Ivan Boszormenyi-Nagy daaromtrent in zijn laatste levensjaren heeft ontwikkeld. Vermits loyaliteit een centraal begrip is in de contextuele benadering, maar ook één dat veel verwarring oproept en waar veel misverstanden over bestaan, heeft Leren over Leven besloten om het boek in het Nederlands te vertalen.Over de auteurs:CATHERINE DUCOMMUN-NAGY is psychiater en familietherapeut met internationale faam. Zij is gespecialiseerd in contextuele therapie, leidt een contextueel opleidingsinstituut en doceert deze benadering ook in een universitair kader. Zij heeft gedurende 20 jaar in de Verenigde Staten geleefd met haar man, Ivan Boszormenyi-Nagy, één van de pioniers van de familietherapie, die in 2007 overleden is.MAY MICHIELSEN (vert.) is klinisch psychologe en directrice, opleidster en staflid bij Leren over Leven vzw, Leerschool voor contextuele hulpverlening.

Wil je het boek lezen?Van onzichtbare naar bevrijdende loyaliteit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C. Ducommun-Nagy. Lezen Van onzichtbare naar bevrijdende loyaliteit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN