Zingend naar het noorderlicht

Zingend naar het noorderlicht - Ger Smit | Fthsonline.com

...n. Het hotel Kakkaslautanen ligt op ongeveer 30 minuten rijafstand vanaf Ivalo ... Noorderlicht - VPRO ... . Specialist lapland en noorderlicht reizen en vakanties naar Zweden, ... Het is al even bekend: winterspecialist Xplore the North en zomerspecialist Nordic gaan samen verder onder de naam Nordic. We besloten om onze winter- en zomerexpertise te bundelen en elkaar zo te versterken. Haarlems Koor zingt over LIEFDE en VERLIES **extra tickets verkrijgbaar ** Het noorderlicht tekent een partituur van koormuziek; zangstukken die al eeuwenlang vanaf onze aardbol naar het firmament opstijgen, weerkaatsen en vinden in het sterrenstof van de zon hun weg terug. van de zon hun weg terug. Zanggroep Noorderlicht geeft deze stemmen opnieuw ... Boek PDF Zingend naar het noorderlicht ... . van de zon hun weg terug. Zanggroep Noorderlicht geeft deze stemmen opnieuw klank en laat ze samensmelten, vervagen, uiteenwaaien en weer vervlechten. In 2012 vond een groep Haarlemmers elkaar in hun plezier en liefde voor het samen zingen. Hieruit gloeide het Noorderlicht op, een koor met een stemmig, veelal klassiek repertoire, onder leiding Ger Smit is muzikant, opgegroeid in Oudenhoorn, op Voorne-Putten. Hij woont al een tijd in Simonshaven, daar vlakbij. Laatst verscheen zijn autobiografie Zingend naar het Noorderlicht, over ... Het eerste media optreden ooit van het NoorderLicht Project en dan maar direct op een landelijk christelijke TV zender. Hierboven kun je het item op Family7 over het Noorderlicht Project terugkijken. André en Lieke zingen 'Au!' Aangezien het noorderlicht verschijnt in een boog rond de noordpool zijn bepaalde gebieden meer geschikt voor een reis naar het noorderlicht dan andere. Hoewel Siberië toch heel noordelijk gelegen is valt dit gebied niet onder de boog waardoor de kans dat je daar het noorderlicht zou kunnen zien zeer klein in. Over Het Noorderlicht. ... het woord van God, we luisteren naar de prediking daaruit, we gebruiken de sacramenten (doop en avondmaal), geven onze gaven en bidden en zingen met elkaar. Voor iedereen. We willen hierin Gods goede, heilige boodschap - de Bijbel - uitdragen: ......

INFORMATIE

AUTEUR
Ger Smit
DIMENSIE
5,45 MB
BESTANDSNAAM
Zingend naar het noorderlicht.pdf

OMSCHRIJVING

Zingend naar het noorderlicht vertelt het verhaal van een vader, die zijn dochter nooit meer ziet thuiskomen van een bootavontuur. Hij grijpt hiertoe terug op zijn jeugd in een klein dorp, zijn muzikale loopbaan en alle herinneringen, die op dit levenspad zijn blijven hangen. In dit prettig geschreven, maar ook aangrijpende autobiografische verhaal wordt humor afgewisseld met verdriet en tevens een inkijkje gegeven in een arbeidersgezin op het Zuid-Hollandse platteland.

Wil je het boek lezen?Zingend naar het noorderlicht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ger Smit. Lezen Zingend naar het noorderlicht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN