99 redenen om te stoppen, en toch door te gaan

99 redenen om te stoppen, en toch door te gaan - Daan Weddepohl | Fthsonline.com

...ending binnen Nederland vanaf €30. Op werkdagen vóór 14:00 besteld ... 99 redenen om te stoppen, en toch door te gaan - Standaard ... ... ... Daan Weddepohl 99 redenen om te stoppen, en toch door te gaan. Nieuwprijs €20,99. Onze prijs ... Het e-book 99 redenen om te stoppen, en toch door te gaan, geschreven door Daan Weddepohl, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 99 redenen om te stoppen, en toch door te gaan. Daan Weddepohl, de oprichter van Peerby, vertelt het inspirerende verhaal over de uitdagingen die je als... Lees „99 redenen om te stoppen, en toch door te gaan" door Daan W ... 99 redenen om te stoppen, en toch door te gaan eBook door ... ... ... Lees „99 redenen om te stoppen, en toch door te gaan" door Daan Weddepohl verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Daan Weddepohl, de oprichter van Peerby, vertelt het inspirerende verhaal over de uitdagingen die je als start-uponderne... 99 redenen om te stoppen, en toch door te gaan; 99 redenen om te stoppen, en toch door te gaan. Daan Weddepohl. Delen: Delen: Gebonden 20,99 E-book 11,99. 11,99. Daan Weddepohl, de oprichter van Peerby, vertelt het inspirerende verhaal over de uitdagingen die je als start-upondernemer tegenkomt. 99 redenen om te stoppen, en toch door te gaan Geplaatst in: Boeken voor ondernemers | Daan Weddepohl, de oprichter van Peerby, vertelt het inspirerende verhaal over de uitdagingen die je als start-upondernemer tegenkomt. Home > Nederlandse boeken > Management & Economie > Management > Management algemeen > 99 redenen om te stoppen, en toch door te gaan Onderwerpen Bestuurs- en beleidskunde 99 redenen om te stoppen, en toch door te gaan. Voorgelezen door Daan Weddepohl. Auteur: Daan Weddepohl: Voorlezer: Daan Weddepohl: Speelduur: 4u 5m 5s: Prijs € 13,99. In winkelmand. Op verlanglijst. Beschrijving. De oprichter van Peerby neemt je mee op een reis langs de hoge toppen en diepe dalen van de start-upondernemer Het boek 99 redenen om te stoppen, en toch door te gaan, geschreven door Daan Weddepohl, Bart van Overbeeke Hollandse Hoogt, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 99 redenen om te stoppen, en toch door te gaan ... Bekijk alles > 99 redenen om te stoppen, en toch door te gaan Daan Weddepohl. Stoor nooit een vlooiende aap Constanze Mager. Content Playbook Carolien Vader. Versus Rob Adams. De kunst van h...

INFORMATIE

AUTEUR
Daan Weddepohl
DIMENSIE
4,43 MB
BESTANDSNAAM
99 redenen om te stoppen, en toch door te gaan.pdf

OMSCHRIJVING

Daan Weddepohl, de oprichter van Peerby, vertelt het inspirerende verhaal over de uitdagingen die je als start-upondernemer tegenkomtDe oprichter van Peerby neemt je mee op een reis langs de hoge toppen en diepe dalen van de start-upondernemerIn 2012 richt Daan Weddepohl Peerby op, een website waar mensen spullen kunnen lenen en uitlenen. Met Peerby wil hij de negatieve impact van de productie van spullen verminderen, door delen gemakkelijker en leuker te maken dan kopen. Het platform is een groot succes, maar het achterliggende businessmodel blijkt niet te werken. Er komt gewoon te weinig geld binnen om het bedrijf draaiende te houden.Openhartig vertelt Weddepohl over de zoektocht naar een nieuw verdienmodel, het vinden van investeerders, het ontslaan van medewerkers en het opnieuw opbouwen van zijn bedrijf.

Wil je het boek lezen?99 redenen om te stoppen, en toch door te gaan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Daan Weddepohl. Lezen 99 redenen om te stoppen, en toch door te gaan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN