De taal van mr. Jip van Harten en dr. Janneke Bavelick

De taal van mr. Jip van Harten en dr. Janneke Bavelick - Molenaar Visser | Fthsonline.com

...n dr. Janneke Bavelinck lees je alles wat je over B1 moet weten ... De taal van mr. Jip van Harten en dr. Janneke Bavelick ... ... . Je ontdekt wat B1 is en hoe je B1 schrijft. Het boek bevat talloze verhalen ... De taal van mr. Jip van Harten en dr. Janneke Bavelinck van Simo Goddijn, Floor van Horen, Inge Leenders, Ingrid Molenaar, Wessel Visser, 9789012582582 voor € 20,90 bij Businezz. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Taal van Mr. Jip van Harten en Dr. Janneke Bavelinck: Amazon.es: Molenaar Visser: Libros en idiomas extranjeros De Taal Van ... bol.com | De taal van mr. Jip van Harten en dr. Janneke ... ... .es: Molenaar Visser: Libros en idiomas extranjeros De Taal Van Mr. Jip Van Harten En Dr. Janneke Bavelick . De taal van mr. Jip van harten en dr. Janneke bavelick bc/b auteur: molenaar visser floor van horen co-auteur: inge leenders wesse. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. € 12,50 10 mei. '20. Uden 10 mei. '20. Jip van Harten en dr. Janneke Bavelinck een aanrader. Het boek van Bureau Taal is niet nieuw (2011) en de argumenten ook niet. Tenminste, de meeste communicatieprofessionals zullen ze wel kennen. Maar het gedachtegoed sijpelt maar langzaam door in de beroepspraktijk van de arts, de verzekeringsadviseur, de jurist en de ambtenaar. De taal van mr. Jip van Harten en dr. Janneke Bavelinck book. Read 5 reviews from the world's largest community for readers. De taal van mr. Jip van Harten en dr. Janneke Bavelinck Simo Goddijn (auteur) , Floor Van Horen (auteur) , Inge Leenders (auteur) Scopri Taal van Mr. Jip van Harten en Dr. Janneke Bavelinck di Molenaar Visser: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon. De taal van mr. Jip van Harten en dr. Janneke Bavelinck gaat over taalniveau B1. Een prachtig boekje over hoe we het met z'n allen zo moeilijk maken met die taal van ons. En hoe met beter kan. Dit boekje beschrijft talloze verhalen uit de praktijk met ontluisterende verhalen over de problemen van het even onnauwkeurige als onbegrijpelijke C1 ... Get this from a library! De taal van mr. Jip van Harten en dr. Janneke Bavelinck. [Simo Goddijn; Annet Talsma; et al] -- Pleidooi voor eenvoudig Nederlands in geschreven teksten, met voorbeelden en praktische adviezen....

INFORMATIE

AUTEUR
Molenaar Visser
DIMENSIE
11,78 MB
BESTANDSNAAM
De taal van mr. Jip van Harten en dr. Janneke Bavelick.pdf

OMSCHRIJVING

De taal van mr. Jip van Harten en dr. Janneke Bavelick 1e druk is een boek van Molenaar Visser uitgegeven bij SDU Uitgever. ISBN 9789012582582 Communicatieprofessionals bij de overheid, banken, verzekeraars, zorginstellingen en op tal van andere plekken schakelen over naar taalniveau B1. Dat doen ze omdat teksten op niveau B1 voor iedereen begrijpelijk zijn.In De taal van mr. Jip van Harten en dr. Janneke Bavelinck lees je alles wat je over B1 moet weten. Je ontdekt wat B1 is en hoe je B1 schrijft. Het boek bevat talloze verhalen uit de praktijk. Over de problemen van onbegrijpelijke taal en over de kracht van B1. Als je dit boek hebt gelezen, weet je hoe je teksten op B1 moet schrijven.Taalniveau B1 staat tot nu toe vooral bekend als eenvoudig Nederlands. Sommige mensen noemen het jip-enjanneketaal.B1 zou taal voor dummy¿s zijn. Dit boek rekent defi nitief met die gedachte af. B1 is naast begrijpelijk vooral concreet en nauwkeurig. Daarom is het zeer geschikt voor communicatie tussen professionals.Met B1 bereik je het doel van je communicatie.De auteurs zijn communicatieprofessional en gespecialiseerd in B1.DoelgroepIedereen die voor zijn werk teksten schrijft, zowel voor een groot publiek als voor vakgenoten.

Wil je het boek lezen?De taal van mr. Jip van Harten en dr. Janneke Bavelick in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Molenaar Visser. Lezen De taal van mr. Jip van Harten en dr. Janneke Bavelick Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN