Het flitsbrein

Het flitsbrein - Bert Overbeek | Fthsonline.com

...ns en data nodig. Het flitsbrein beslissen op intuitie ... Enthousiaste lezer van het boek: "Nieuw boek binnen, Het ... ... . Bert Overbeek . De veranderende communicatiemiddelen vragen tegenwoordig om snelle beslissingen, zowel in ons werk als privé. En om niet alleen snelle, maar ook de goede beslissingen te nemen heb je wel de juiste gegevens en data nodig. ... Het boek 'Het flitsbrein' gaat over intuitie en besluitvorming. Wat kan je met intuitie in het alledaagse bestaan, kan je haar gebruiken op het moment dat je belangrijke besluiten moeten nemen, of moet je daar juist voorzichtig mee zijn en iets anders inzetten? Het flitsbrein Bert Overbeek • ebook • epub. Samenvatting . De veranderende communicatiemiddelen ... Het Flitsbrein - Managementboeken ... . Samenvatting . De veranderende communicatiemiddelen vragen tegenwoordig om snelle beslissingen, zowel in ons werk als privé. En om niet alleen snelle, maar ook de goede beslissingen te nemen heb je wel de juiste gegevens en data nodig. De afgelopen weken is het boek Het Flitsbrein flink gestegen in de Managementboek top 100. Intussen staat het op nummer 9. En daarmee behoort Het Flitsbrein tot de beste 10 boeken in Managementland. Hierbij het artikel dat we een paar weken geleden publiceerden: 'Om een goed besluit te nemen, heb je als manager goede gegevens nodig. Het boek 'Het flitsbrein' gaat over intuitie en besluitvorming. Wat kan je met intuitie in het alledaagse bestaan, kan je haar gebruiken op het moment dat je belangrijke besluiten moeten nemen, of moet je daar juist voorzichtig mee zijn en iets anders inzetten? Aan de hand ... 13-mei-2015 - Het boek 'Het Flitsbrein' van Bert Overbeek staat op positie #9 in de Bestseller top 100 van Managementboek.nl #hetflitsbrein #brein #intuïtie #bertoverbeek #managementboek #futurouitgevers Bestel Het flitsbrein van Bert Overbeek. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd "Het flitsbrein 1e druk is een boek van Bert Overbeek uitgegeven bij Futuro Uitgevers. ISBN 9789492221001 De veranderende communicatiemiddelen vragen tegenwoordig om snelle beslissingen, zowel in ons werk als priv . En om niet alleen snelle, ... Bert Overbeek is een zeer ervaren MD-begeleider, veranderaar en specialist in samenwerking en teamontwikkeling. Eerder verschenen van hem de boeken "Het Flitsbrein", "Mannen en/of Vrouwen", "Diversiteit", "Goden en Goeroes" die allen een top-10 positie behaalden bij Managementboek....

INFORMATIE

AUTEUR
Bert Overbeek
DIMENSIE
9,79 MB
BESTANDSNAAM
Het flitsbrein.pdf

OMSCHRIJVING

"Het flitsbrein 1e druk is een boek van Bert Overbeek uitgegeven bij Futuro Uitgevers. ISBN 9789492221001 De veranderende communicatiemiddelen vragen tegenwoordig om snelle beslissingen, zowel in ons werk als priv . En om niet alleen snelle, maar ook de goede beslissingen te nemen heb je wel de juiste gegevens en data nodig. De toename van big data zorgt ervoor dat de deskundigheid van je keuze toeneemt. Maar is deze data wel beschikbaar of volledig om daarop te kunnen vertrouwen?""Volg je intuitie"" is dan het advies dat vaak klinkt. Intuitie zorgt weliswaar voor snelheid maar is evenmin perfect, want ons brein is niet perfect. Toch zijn er geruststellende ervaringen met intuitie. Flitsbesluiten die goed uitpakten. Dat wijst erop dat onze intuitie een goed hulpmiddel is bij snelle besluiten.Het boek 'Het flitsbrein' gaat over intuitie en besluitvorming. Wat kan je met intuitie in het alledaagse bestaan, kan je haar gebruiken op het moment dat je belangrijke besluiten moeten nemen, of moet je daar juist voorzichtig mee zijn en iets anders inzetten? Aan de hand van praktische voorbeelden uit het bedrijfsleven, onderzoeken en inzichten neemt Bert Overbeek je mee in de wereld van flitsbesluiten en wat je intuitie hierbij kan betekenen. Iedereen die in organisaties besluiten neemt kan met de tips direct profiteren van intuitie als tool voor snelle besluitvorming. ""Intuitie belangrijk bij besluitvorming? Laat dat maar aan Bert Overbeek over! Hij was 20 jaar geleden al zover. Dat maakt zijn verhaal zo geloofwaardig en sterk. Immers: de echte wijsheid zit in het doen,"" aldus Willem Mastenbroek, Hoofdredacteur ManagementSite en emeritus hoogleraar Organisatiecultuur en Communicatie, Economische faculteit, Vrije Universiteit Amsterdam."

Wil je het boek lezen?Het flitsbrein in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bert Overbeek. Lezen Het flitsbrein Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN