Het grote droedelboek

Het grote droedelboek - Marijke Sluijter | Fthsonline.com

...ar. Marijke Sluijter gelooft in de wijsheid van Pippi Langkous: "Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan" ... Marijke Sluijter - Auteur Aanraken een Levensbehoefte en ... ... . Ze was hoofdredacteur van Educare en schrijft educatieve boeken waarin verbinding centraal staat. Want als er één ding is wat je brein niet wil dan is het zich vervelen. Dan gaat je brein meteen weer nadenken. Niet doen! Je bent aan het droedelen om tot rust te komen. Om je brein geïnteresseerd te houden vind je in het Droedelboek 52 droedels, voor elke week van het jaar één. Je kunt ze in volgorde doen, maar dat hoeft niet. Het Grote Droedelboek is goed voor 1000 rustmomentjes voor mensenkindere ... Het Grote DROEDELBOEK. - cbonline.boekhuis.nl ... . Je kunt ze in volgorde doen, maar dat hoeft niet. Het Grote Droedelboek is goed voor 1000 rustmomentjes voor mensenkinderen van 6 tot 120 jaar. Marijke Sluijter gelooft in de wijsheid van Pippi Langkous: "Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan". Ze was hoofdredacteur van Educare en schrijft educatieve boeken waarin verbinding centraal staat. Het Grote Droedelboek is goed voor 1000 rustmomentjes voor mensenkinderen van 6 tot 120 jaar. Marijke Sluijter gelooft in de wijsheid van Pippi Langkous: "Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan'. Ze was hoofdredacteur van Educare en schrijft educatieve boeken waarin verbinding centraal staat. Het grote droedelboek (Paperback). "Het grote droedelboek 1e druk is een boek van Marijke Sluijter uitgegeven bij Eduqreation. ISBN 9789463425162 Met... Met dit boek heb je duizend kleine rustmomentjes in handen. Voor elke week een andere droedel een jaar lang) waarop je eindeloos kunt variëren. Op jouw moment, waar ...

INFORMATIE

AUTEUR
Marijke Sluijter
DIMENSIE
9,24 MB
BESTANDSNAAM
Het grote droedelboek.pdf

OMSCHRIJVING

"Het grote droedelboek 1e druk is een boek van Marijke Sluijter uitgegeven bij Eduqreation. ISBN 9789463425162 Met dit boek heb je duizend kleine rustmomentjes in handen. Voor elke week een andere droedel een jaar lang) waarop je eindeloos kunt variëren. Op jouw moment, waar je maar wilt, wanneer je maar wilt. Tijdens het wachten, bellen of vergaderen. In de trein, of op een drukke schooldag. Droedelen is een prima manier om te ontspannen en je hoofd leeg te maken.Droedelen is tekenen zonder doel of eindpunt. Je bent klaar als je bent uitgerust. Je hoeft er niet voor te kunnen tekenen. Je krast en experimenteert maar wat van je af. Wat het wordt doet er niet toe. Het hoeft niet aan de muur, je hoeft het niemand te laten zien. En… je bent net zo nieuwsgierig naar wat het wordt als wanneer je naar een ander staat te kijken!Het Grote Droedelboek is goed voor 1000 rustmomentjes voor mensenkinderen van 6 tot 120 jaar.Marijke Sluijter gelooft in de wijsheid van Pippi Langkous: ""Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan"". Ze was hoofdredacteur van Educare en schrijft educatieve boeken waarin verbinding centraal staat. Kijk voor informatie over de trainingen van Marijke op www.zinvoltekenen.nl."

Wil je het boek lezen?Het grote droedelboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marijke Sluijter. Lezen Het grote droedelboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN