Montalbano thriller - Net van bescherming

Montalbano thriller - Net van bescherming - Andrea Camilleri | Fthsonline.com

...ader was een verwoed amateur filmer. Montalbano thriller ... Bureau ISBN - Andrea Camilleri ... . De gestolen twaaluurtjes De stem van de viool Net van bescherming . Uitgevers BookSpot B.V. (inzake New Book uitg), Serena Libri. Top 33. De ballade van slangen en zangvogels Broederband 8 - De terugkeer van de Temujai De heren van de tijd Façade Van In Episode 3 Lied voor de vermisten. detectives & thrillers; Net van bescherming; Net van bescherming. Andrea Camilleri ... Dat laat commissaris Montalbano k ... Net van bescherming - Andrea Camilleri - (ISBN ... ... . Andrea Camilleri ... Dat laat commissaris Montalbano koud, maar dan duikt er een film van een stuk muur op. Zes filmpjes, elk jaar één, van hetzelfde muurtje. Ongelooflijk, hij is 92 jaar en schrijft nog steeds. Andrea Camilleri, de immens populaire Italiaanse schrijver van de detectives met Commissario Montalbano in de hoofdrol. Zijn 25ste deel in de Montalbano reeks, Net van bescherming, bereikte direct na verschijnen de eerste plaats in de Italiaanse bestsellerlijsten. Wat maakt onze commissario toch zo bijzonder? In 2017 verscheen er in Nederland voor het laatst een vertaalde Montalbano-thriller: Net van bescherming. Onder de andere titels van Camilleri die in het Nederlands verschenen, zitten De ... In 1994 schreef hij zijn eerste boek met commissaris Salvo Montalbano als hoofdpersoon. De serie over deze commissaris werd een groot succes. Net van bescherming is het 37ste deel in deze serie. De schrijver is blind geworden en heeft dit boek gedicteerd. In Vigàta strijkt een Zweeds-Italiaanse filmploeg neer. Net van bescherming is de vijfentwintigste Montalbano. Camilleri was tweeënnegentig toen hij dit boek schreef, of beter: dicteerde, want de man is zo goed als blind. 25 boeken, 92 jaar: redenen genoeg om te vrezen voor enige sleet op de formule. Maar niet getreurd: de vrees blijkt ongegrond. Kom je er niet helemaal uit op onze nieuwe site? Bel met onze klantenservice. 085 - 006 2099. Vraag? Net van bescherming is het 25ste deel met commissaris Salvo Montalbano, dat net als de voorgaande titels in de reeks onmiddellijk naar de eerste plaats in de Italiaanse bestsellerlijsten schoot. Dit keer moet Montalbano twéé zaken zien te ontrafelen, een soort cold case van ruim een halve eeuw geleden, en een schietpartij door twee gemaskerde mannen op een school. Alle boeken van Andrea Camilleri in één overzicht met boekomslag, flaptekst en publicatie historie. Inclusief informatie over de series en de volgorde van de boeken. Net van bescherming door Andrea Camilleri, EAN 9789076270517....

INFORMATIE

AUTEUR
Andrea Camilleri
DIMENSIE
5,84 MB
BESTANDSNAAM
Montalbano thriller - Net van bescherming.pdf

OMSCHRIJVING

Het slaperige Vigàta veert op wanneer een Zweeds-Italiaanse filmploeg de jaren vijftig wil doen herleven.Blonde Zweden! Dat laat commissaris Montalbano koud, maar dan duikt er een film van een stuk muur op. Zes filmpjes, elk jaar één, van hetzelfde muurtje. Hij zou Livia opzoeken maar dit moet eerst uitgezocht worden, Livia moet even wachten. Dan vallen twee gemaskerde mannen klas IIIB van de school binnen, schreeuwend en schietend. Niemand gaat dood maar Livia moet nog even wachten.Citaat uit het boek: Bij het horen van die naam sprong de blonde beer op, hij liet zijn tanden nog harder knarsen, maar daarbij stootte hij nu ook keelklanken uit die eerder op leeuwengebrul leken dan op het gegrom van een beer. Onmiddellijk kwam ook de Zweedse producent overeind, hij pakte de beer bij zijn arm en wist hem, zacht in zijn oor fluisterend, weer in zijn stoel te krijgen.

Wil je het boek lezen?Montalbano thriller - Net van bescherming in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Andrea Camilleri. Lezen Montalbano thriller - Net van bescherming Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN