De bijenhoudster

De bijenhoudster - Meredith May | Fthsonline.com

...ster. Meredith May was vijf jaar oud toen er voor het eerst een honingbij over haar arm kroop ... Libris | De bijenhoudster, Meredith May ... . Ze woonde op dat moment bij haar grootvader, een excentrieke bijenhouder die honing maakte in een roestig oud busje. Die eerste bij was angstaanjagend en opwindend tegelijk, en in de jaren daarna ontdekte ze dat alles wat ze over het leven en familie moest weten verborgen lag in de ... Uit de bijenverhalen van haar opa haalt Meredith haar eigen levenslessen die ook gedeeld worden met de lezer en mogelijk kunnen inspireren. Meredith May deelt in dit boek haar levensverhaal, waarin veel verdriet, maar gelukkig ook ... De bijenhoudster by Meredith May - Goodreads ... . Meredith May deelt in dit boek haar levensverhaal, waarin veel verdriet, maar gelukkig ook vreugde te vinden is. De bijenhoudster gaat voornamelijk over de jeugd van Meredith en haar broertje. De bijenhoudster is een buitengewoon mooi geschreven verhaal over onverwachts je plek en roeping vinden, en hoe een klein, vaak verkeerd begrepen insect een leven kan veranderen. Specificaties. ISBN-nummer: 9789400511040 ; Verschijningsdatum: 2/04/2019 ... 'De bijenhoudster, Een waargebeurd verhaal over familiebanden, honingbijen en het leven' door Meredith May - Onze prijs: €20,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. De bijenhoudster - Meredith May - Paperback. Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20. Nieuw Verzenden. € 20,99 22 apr. '20. Bezoek website 22 apr. '20. BookSpot Heel Nederland Bezoek website. De bijenhoudster book. Read 629 reviews from the world's largest community for readers. Meredith May was vijf jaar oud toen er voor het eerst een honingb... De bijenhoudster is een buitengewoon mooi geschreven verhaal over onverwachts je plek en roeping vinden, en ho...

INFORMATIE

AUTEUR
Meredith May
DIMENSIE
12,54 MB
BESTANDSNAAM
De bijenhoudster.pdf

OMSCHRIJVING

Meredith May was vijf jaar oud toen er voor het eerst een honingbij over haar arm kroop. Ze woonde op dat moment bij haar grootvader, een excentrieke bijenhouder die honing maakte in een roestig oud busje. Die eerste bij was angstaanjagend en opwindend tegelijk, en in de jaren daarna ontdekte ze dat alles wat ze over het leven en familie moest weten verborgen lag in de geheime wereld van de bijen. Het was het begin van een levenslange vriendschap.De bijenhoudster is een buitengewoon mooi geschreven verhaal over onverwachts je plek en roeping vinden, en hoe een klein, vaak verkeerd begrepen insect een leven kan veranderen.

Wil je het boek lezen?De bijenhoudster in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Meredith May. Lezen De bijenhoudster Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN