De overgave

De overgave - Arthur Japin | Fthsonline.com

...ve, is tegenwoordig internationaalrechtelijk een verklaring dat een partij de strijd staakt tijdens een oorlog ... Boekverslag Nederlands De overgave door Arthur Japin (5e ... ... . De partij die zich overgeeft kan variëren van enkele troepen tot een totale overgave van een groep van landen.Een bekende manier van overgave gedurende een oorlog is het hijsen van een witte vlag.. Historisch gezien verwijst het naar een regel die, na het ... De Overgave, 366 pag. hardcover + stofomslag, gave staat Arbeiderspers, 2008 (12e druk) PAYMENT: Paypal, Banktransfer, Cash-only registered-, No cheques! Neem contact op met koper voor andere betalingsinstructies Contact seller for other payment instructions and shippingcosts. Alles over De Overgave vind je in het filmarchief van Pathé. Bekijk de trailer, lees reviews en meer over D ... De overgave - Arthur Japin | Indrukwekkend verhaal ... ... . Alles over De Overgave vind je in het filmarchief van Pathé. Bekijk de trailer, lees reviews en meer over De Overgave. Online vertaalwoordenboek. DE:overgave. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Beter dan Vijftig tinten grijs! - Chicklit.nl Vanaf 21 augustus 2014 in de bioscoop! De eerste oorspronkelijk Nederlandse erotische roman die zich laat vergelijken met Vijftig tinten grijs Ter gelegenheid van de film nu in dit e-bookpakket alle drie de Floor-titels: De overgave van Floor, Het spel van Floor en De extase van Floor voor uren lang leesplezier. De overgave van Breda was een van de twaalf levensgrote vechtscènes bedoeld om overwinningen gewonnen door legers Filips IV, dat in het hing bestendigen Salón de Reinos in Buen Retiro. Het illustreert de uitwisseling van sleutels die zich drie dagen na de capitulatie tussen Spanje en Nederland op 5 juni 1625. De overgave van Breda ofwel La rendición de Breda is een schilderij vervaardigd door de schilder Diego Velázquez in 1634/35.. De hoffelijkheid die op het schilderij wordt uitgebeeld, is een van de opvallendste kenmerken van het schilderij. Het doek, 367 x 307 cm, gemaakt in opdracht van Filips IV van Spanje maakte deel uit van een serie bestemd voor het koninklijk paleis Buen Retiro in Madrid....

INFORMATIE

AUTEUR
Arthur Japin
DIMENSIE
5,43 MB
BESTANDSNAAM
De overgave.pdf

OMSCHRIJVING

De overgave, gebaseerd op historische feiten, is een roman over hoop, wraak en nietsontziende liefde. Arthur Japin ontving er de NS-Publieksprijs 2008 voor. Van de oorspronkelijke, gebonden uitgave werden al 250.000 exemplaren verkocht. Texas 1836 - een groep jonge Comanche-indianen overvalt het fort van de pioniersfamilie Parker. Granny, de moeder van het gezin, wordt mishandeld. Haar man, dochter en schoonzoon worden voor haar ogen gedood en haar kinderen en kleinkinderen worden ontvoerd. De vrouw overleeft het ondraaglijke op pure wilskracht.Voortaan kent haar leven nog maar één doel: de ontvoerde kinderen terugvinden. 'Een mens is nu eenmaal niet gebouwd om op te geven.' In haar gevecht om haar kinderen en kleinkinderen leert granny uiteindelijk het machtigste wapen te hanteren: vergeving.

Wil je het boek lezen?De overgave in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arthur Japin. Lezen De overgave Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN