Masterclass Steve Jobs

Masterclass Steve Jobs - Carmine Gallo | Fthsonline.com

...mit requests for assistance, or provide feedback regarding accessibility, please contact [email protected] ... Scene Case Study: Steve Jobs - MasterClass ... .com . Steve Jobs was een visionaire en legendarische ondernemer. Zijn slogan 'Think different' is meer dan een marketingkreet, het is een manier van leven en werken. Maar je hoeft niet bij Apple te werken om van zijn voorbeeld te kunnen leren! De innovatieve aanpak van Jobs en Apple kan voor iedereen werken. In dit boek, een bestseller in de VS, onthult Masterclass Steve Jobs . Auteur: Carmine Gallo. Nederlands 2 ... bol.com | Masterclass Steve Jobs (ebook), Carmine Gallo ... ... . In dit boek, een bestseller in de VS, onthult Masterclass Steve Jobs . Auteur: Carmine Gallo. Nederlands 256 pagina's Business Contact juni 2013 Samenvatting Steve Jobs was een visionaire en legendarische ondernemer. Zijn slogan 'Think different' is meer dan een marketingkreet, het is een manier van leven en werken. Koop Masterclass Steve Jobs (9789047006480) je van Gallo, Carmine MasterClass is transforming online education by enabling anyone in the world to learn from the very best. We are deconstructing what makes an actor able to cry on demand, how an athlete defies gravity, and what it takes to write a bestseller. Steve Jobs was een visionair en legendarisch ondernemer. Zijn slogan 'Think Different' is meer dan een marketingkreet, het is een manier van leven. En we kunnen allemaal van zijn voorbeeld leren: de innovatieve aanpak van Jobs en Apple kan voor iedereen werken.In dit boek, een bestseller in de vs, onthult Carmine Gallo de zeven succesvolle principe Bestel Masterclass Steve Jobs van Carmine Gallo. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd The Steve Jobs scene is brilliant. I was curious, so I looked up the scene in the script so I could read Mr. Sorkin's description. "It should be noted there are a number of people--YOUNG ENGINEERS--standing around and witnessing Steve beat up Andy." Thanks for the reminder on high stakes, strong intentions, obstacles and tactics of a scene. Masterclass Steve Jobs - 7 principes voor succes door Carmine Gallo. november 2012. Recensent: Kirsten Verbeek "Ik ben net zo trots op wat we niet doen, als op wat we wel doen." Een uitspraak van Steve Jobs waarin hij verwijst naar een van de principes die hij in zijn werk en privéleven toepaste. Masterclass Steve Jobs; Lees een stukje uit het boek. Masterclass Steve...

INFORMATIE

AUTEUR
Carmine Gallo
DIMENSIE
12,60 MB
BESTANDSNAAM
Masterclass Steve Jobs.pdf

OMSCHRIJVING

Steve Jobs was een visionaire en legendarische ondernemer. Zijn slogan 'Think different' is meer dan een marketingkreet, het is een manier van leven en werken. Maar je hoeft niet bij Apple te werken om van zijn voorbeeld te kunnen leren!De innovatieve aanpak van Jobs en Apple kan voor iedereen werken. In dit boek, een bestseller in de VS, onthult Carmine Gallo de zeven succesvolle principes die Steve Jobs toepaste in zijn eigen leven en werk. Gallo baseerde zich daarvoor op honderden interviews met Apple-medewerkers en op eigen onderzoek.Met dit boek leer je anders kijken naar je eigen verhaal, je visie - en ook naar je carrière, je klanten en je merk.

Wil je het boek lezen?Masterclass Steve Jobs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carmine Gallo. Lezen Masterclass Steve Jobs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN