Merkstenen

Merkstenen - Dag Hammarskjöld | Fthsonline.com

... een indringend getuigenis van een groot man, die worstelde met zichzelf en ... Merkstenen - Dag Hammarskjöld - 9789025904401 | Bruna.nl ... ... Merkstenen Nw. voorwerk_Opmaak 1 16-10-14 14:19 Pagina XI. negatieve en de pijn hoef je immers niet te zoeken, want die zoeken jou wel (6.10.1957). Steeds opnieuw moet Hammarskjöld af scheid nemen van zichzelf en wordt hij ten diepste vrij door de elk moment herhaalde zelfovergave. Merkstenen schildert de mystieke weg die Dag Hammarskjöld soms met moeite is gegaan. Het is een indringend getuigenis van een groot man, die worstelde met zich ... bol.com | Merkstenen (ebook), Dag Hammarskjöld ... ... . Het is een indringend getuigenis van een groot man, die worstelde met zichzelf en zijn verhouding tot God. Het manuscript van Merkstenen werd na de tragische dood van de auteur gevonden in zijn woning in New York. Heruitgave everseller 'Merkstenen' Dag Hammarskjöld VN-secretaris-generaal Dag Hammarskjöld (1905-1961) liet na een fataal vliegtuigongeluk spirituele dagboekaantekeningen na, in 1963 verschenen onder de titel 'Merkstenen'. 'Merkstenen' schildert de mystieke weg die Dag Hammarskjöld soms met moeite is gegaan. Het is een indringend getuigenis van een groot man, die worstelde met zichzelf en ... Merkstenen. VN-secretaris-generaal Dag Hammarskjöld (1905-1961) liet na een fataal vliegtuigongeluk spirituele dagboekaantekeningen na, in 1963 verschenen onder de titel 'Merkstenen'. 'Merkstenen' schildert de mystieke weg die Dag Hammarskjöld soms met moeite is gegaan. Het is een indringend getuigenis van een groot man, die worstelde met zichzelf en zijn verhouding tot God. Merkstenen direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij spiritueleboeken-kopen.nl. De online specialist in spirituele boeken....

INFORMATIE

AUTEUR
Dag Hammarskjöld
DIMENSIE
12,71 MB
BESTANDSNAAM
Merkstenen.pdf

OMSCHRIJVING

De spirituele teksten van de secretarisgeneraal van de Verenigde Naties die in 1961 bij een vliegtuigongeluk om het leven kwam, zijn klassiek geworden. Vele regeringsleiders en politici over de hele wereld lieten zich door het getuigenis van deze diplomaat inspireren. Merkstenen schildert de mystieke weg die Dag Hammarskjöld soms met moeite is gegaan. Het is een indringend getuigenis van een groot man, die worstelde met zichzelf en zijn verhouding tot God. Het manuscript van Merkstenen werd na de tragische dood van de auteur gevonden in zijn woning in New York. Ruim veertig jaar na het verschijnen van de eerste vertaling in het Nederlands heeft dezelfde vertaler zich weer gebogen over zijn werk, en het waar nodig aangepast aan nieuwe inzichten. Oud-premier Ruud Lubbers, die indertijd koningin Beatrix' persoonlijke exemplaar kreeg, schreef een voorwoord voor deze editie.

Wil je het boek lezen?Merkstenen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dag Hammarskjöld. Lezen Merkstenen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN