Op zoek naar de onzichtbare God

Op zoek naar de onzichtbare God - Philip Yancey | Fthsonline.com

...hoe? Tijdens een evangelisatiedienst van Brug010 sprak Marcel Vroegop over het thema 'Op zoek naar de onzichtbare God ... De onzichtbare Maat - De Groene Amsterdammer ... .' In Op zoek naar de onzichtbare God worden op een diepgaande en waardige wijze vragen aan de orde gesteld die wij vaak niet durven stellen. De auteur, Philip Yancey, onderzoekt zes fundamentele aspecten: onze dorst naar God, geloven als God onbereikbaar lijkt, Gods eigenschappen, onze persoonlijke relatie met God, fasen op weg naar geloof, en het bereiken van een geestelijke transformatie. In Op zoek naar de onzichtbare God worden op een diepgaande en waardige wijze vragen aan de orde gesteld die wij va ... Op zoek naar de onzichtbare God (2de hands ... ... . In Op zoek naar de onzichtbare God worden op een diepgaande en waardige wijze vragen aan de orde gesteld die wij vaak niet durven stellen. De auteur, Philip Yancey, onderzoekt zes fundamentele aspecten: onze dorst naar God, geloven als God onbereikbaar lijkt, Gods eigenschappen, onze persoonlijke relatie met God, fasen op weg naar geloof, en het bereiken van een geestelijke transformatie. Op zoek naar de onzichtbare God | ISBN 9789058292216 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Gratis verzending en gratis inpakservice - Op zoek naar de onzichtbare God - 9789058292216 De mens moet op zoek naar zijn ware Zelf: individualistisch. Het leidt tot grenzeloos egoïsme. Ik! Dit is de Moderniteit, de tijd waarin het vooral gaat om vrijheid en gelijkheid. Volgens Kinneging moeten we terug naar de Traditie. De maatschappij was al...

INFORMATIE

AUTEUR
Philip Yancey
DIMENSIE
7,69 MB
BESTANDSNAAM
Op zoek naar de onzichtbare God.pdf

OMSCHRIJVING

Kunnen we op God rekenen? Hoe komen we daar achter? Hoe kunnen we God kennen? Hoe functioneert deze relatie met een God die we niet kunnen zien, horen of aanraken, in de praktijk? Het leven met God verloopt niet altijd zoals wij denken. Grote verwachtingen lopen stuk op de werkelijkheid van persoonlijke zwakheden en vervelende verrassingen. De God van wie altijd gezegd is dat Hij graag bij ons wil zijn, kan afstandelijk overkomen. In Op zoek naar de onzichtbare God worden op een diepgaande en waardige wijze vragen aan de orde gesteld die wij vaak niet durven stellen. De auteur, Philip Yancey, onderzoekt zes fundamentele aspecten: onze dorst naar God, geloven als God onbereikbaar lijkt, Gods eigenschappen, onze persoonlijke relatie met God, fasen op weg naar geloof, en het bereiken van een geestelijke transformatie. Het gaat om een openhartig, zeer persoonlijk verslag van het leven van een christen, bestemd voor mensen die geen genoegen nemen met pasklare antwoorden op levensvragen. Uiteindelijk verlegt Yancey de aandacht van onze vragen naar de Ene die zelf het antwoord is. Dat is God, die ons uitnodigt Hem te zoeken en te vinden. Philip Yancey is als algemeen redacteur verbonden aan het toonaangevende Amerikaanse tijdschrift Christianity Today. Hij is de auteur van een groot aantal boeken, waarvan verschillende een onderscheiding hebben gekregen.

Wil je het boek lezen?Op zoek naar de onzichtbare God in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Philip Yancey. Lezen Op zoek naar de onzichtbare God Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN