Zo begrijpen ze je wel!

Zo begrijpen ze je wel! - Ellen Steffens | Fthsonline.com

...de auteurs drie toonaangevende modellen: de RET, het communicatiemodel van Schulz von Thun en de Roos van Leary ... Zo begrijpen ze je wel! [e-Book] - Ellen Steffens - (ISBN ... ... . Zo begrijpen ze je wel! door Ellen Steffens, Estrella Meijs. ISBN: 9789058716804. Thema.nl voor boeken die werken! Zo begrijpen ze je wel! 1e druk is een boek van Ellen Steffens uitgegeven bij Uitgeverij Thema. ISBN 9789058716804 Dit boek leert je in de communicatie met anderen niets als vanzelfsprekend aan te nemen en altijd te toetsen of jij begrijpt wat de ander bedoelt en of de ander begrijpt wat jij bedoelt. In 'Zo begrijpen ze je wel!' zetten Ellen Steffens en Estrella Meijs gangbare communicatietheorie├źn in nieuw ... Zo begrijpen ze je wel! - Ellen Steffens, Estrella Meijs ... ... . In 'Zo begrijpen ze je wel!' zetten Ellen Steffens en Estrella Meijs gangbare communicatietheorie├źn in nieuw perspectief door ze te combineren met elkaar en met een aantal handige technieken. Het boek wil u helpen zakelijke communicatie te verhelderen en relaties te verbeteren. In 'Zo begrijpen ...

INFORMATIE

AUTEUR
Ellen Steffens
DIMENSIE
5,70 MB
BESTANDSNAAM
Zo begrijpen ze je wel!.pdf

OMSCHRIJVING

Zo begrijpen ze je wel! 1e druk is een boek van Ellen Steffens uitgegeven bij Uitgeverij Thema. ISBN 9789058716804 Dit boek leert je in de communicatie met anderen niets als vanzelfsprekend aan te nemen en altijd te toetsen of jij begrijpt wat de ander bedoelt en of de ander begrijpt wat jij bedoelt. Want andere mensen zijn echt anders! En voor je het weet, praat je langs elkaar heen, ontstaan er misverstanden of erger nog, fikse irritaties. Om met al die verschillende mensen te kunnen communiceren en relaties te onderhouden, is het van belang dat jeverschillende technieken en vaardigheden kunt inzetten.In Zo begrijpen je ze wel! komen de meest gangbare theorie n over communicatie aan de orde. Daarnaast bespreken de auteurs drie toonaangevende modellen: de RET, het communicatiemodel van Schulz von Thun en de Roos van Leary. De verbindingen die de auteurs leggen tussen deze modellen maakt dit boek zo waardevol: ze geven je de bagage om tijdens moeilijke gesprekken te kunnen kiezen uit diverse gedragsmogelijkheden en de manier waarop je iets kunt aanpakken. Na het lezen van dit boek weet je hoe je het beste kunt communiceren als het er echt toe doet. Het resultaat is dat je zelfverzekerd gesprekken ingaat, een positieve en gelijkwaardige gesprekspartner bent en goede relaties weet op te bouwen en onderhouden.

Wil je het boek lezen?Zo begrijpen ze je wel! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ellen Steffens. Lezen Zo begrijpen ze je wel! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN