Het Amazonemedicijn

Het Amazonemedicijn - Alberto Villoldo | Fthsonline.com

...n Het Amazonemedicijn beschrijft Alberto Villoldo hoe hij een ander mens werd door te kiezen voor de sjamanistische weg toen hij ernstig ziek werd ... Het Amazonemedicijn van Alberto Villoldo | Boek en ... ... .. In Het Amazone-medicijn beschrijft Alberto Villoldo hoe hij een ander mens werd door te kiezen voor de sjamanistische weg toen hij ernstig ziek werd. Het Amazoneregenwoud, ook wel de selva genoemd, is het grootste regenwoud op Aarde. Het heeft een oppervlakte van 5,5 miljoen km² en is verspreid over negen landen: Brazilië (60%), Peru (13%), Colombia (9%), Venezuela (5%), Bolivia (5%), Guyana (3%), Suriname (2%), Ecuador (1,5%) en Frans-Guyana (1,5%). Meer dan de helft van al het overgebleven regenwoud op aarde ligt in het Amazonegebied. In Het Amazone-medicijn beschrijft Alberto Villoldo hoe ... Het Amazonemedicijn | Alberto Villoldo - Doorbraak winkel ... . Meer dan de helft van al het overgebleven regenwoud op aarde ligt in het Amazonegebied. In Het Amazone-medicijn beschrijft Alberto Villoldo hoe hij een ander mens werd door te kiezen voor de sjamanistische weg toen hij ernstig ziek werd. Wat doe je dan, als je als kenner van hetsjamanisme en natuurgeneeswijzen uit de Amazone? Pas je toe wat je weet en aan anderen leert, of kies je toch voor het […] Title: Inkijkexemplaar_Het amazonemedicijn Villoldo, Author: Veen Bosch & Keuning uitgeversgroep, Name: Inkijkexemplaar_Het amazonemedicijn Villoldo, Length: 27 pages, Page: 15, Published: 2015-11 ... In Het Amazone-medicijn beschrijft Alberto Villoldo hoe hij een ander mens werd door te kiezen voor de sjamanistische weg toen hij ernstig ziek werd. Wat doe je dan, als je als kenner van hetsjamanisme en natuurgeneeswijzen uit de Amazone? Pas je toe wat je weet en aan anderen leert, of kies je toch voor het reguliere medische circuit? Het Amazone-medicijn zet je aan het denken over hoe je eet ... Het Amazone-medicijn direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij spiritueleboeken-kopen.nl. De online specialist in spirituele boeken. Het Amazonemedicijn (e-boek) door Alberto Villoldo, EAN 9789020212396....

INFORMATIE

AUTEUR
Alberto Villoldo
DIMENSIE
9,70 MB
BESTANDSNAAM
Het Amazonemedicijn.pdf

OMSCHRIJVING

In Het Amazone-medicijn beschrijft Alberto Villoldo hoe hij een ander mens werd door te kiezen voor de sjamanistische weg toen hij ernstig ziek werd.In Het Amazone-medicijn beschrijft Alberto Villoldo hoe hij een ander mens werd door te kiezen voor de sjamanistische weg toen hij ernstig ziek werd. Wat doe je dan, als je als kenner van hetsjamanisme en natuurgeneeswijzen uit de Amazone? Pas je toe wat je weet en aan anderen leert, of kies je toch voor het reguliere medische circuit? Het Amazone-medicijn zet je aan het denken over hoe je eet, leeft en omgaat met o.a. stress en (doods)angst. Je leert de nieuw verworven inzichten toe te passen op jezelf en anderen.

Wil je het boek lezen?Het Amazonemedicijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alberto Villoldo. Lezen Het Amazonemedicijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN