Het mooie seizoen

Het mooie seizoen - Kees van Beijnum | Fthsonline.com

... onder haar toezicht staat, zet haar leven op z'n kop ... Het mooie seizoen - Scholieren.com ... . Het mooie seizoen is het eerste boek dat ik van Kees van Beijnum heb gelezen. Zijn werk werd me al eerder aangeraden, maar het was er nog niet van gekomen. Ik besef nu dat ik wat gemist heb. Wat een boek! Ik ben er heel erg van onder de indruk. Dit maakt Het mooie seizoen best eventjes een beetje spannend -je voelt van alles aankomen, maar weet niet precies hoe, en wanneer, en hoopt tegen beter weten in dat het toch anders zal gaan-, maar als het boek uit is, ben je het hele verhaal ook zo weer kwijt. Meteen eigenlijk. In Het mooie seizoen verbindt Kee ... bol.com | Het mooie seizoen (ebook), Kees van Beijnum ... ... . Meteen eigenlijk. In Het mooie seizoen verbindt Kees Van Beijnum drie aanvankelijk losstaande verhalen tot een onlosmakelijk geheel. Beatrijs begeleidt kinderen van probleemgezinnen. Hoewel haar werk allesbehalve gemakkelijk is en ze vaak te maken krijgt met weerstand en agressie, doet ze het met volle passie. 'Het mooie seizoen' van Kees van Beijnum gaat over gezinscoach Beatrijs, haar zoon Arno en Christian, een oud-leraar van Arno. Beatrijs komt in de problemen als er een kind verdwijnt en Arno zoekt heil bij Christian als hij wordt gepest op school. Inhoud Kees van Beijnum - Het mooie seizoen (roman, 2016) Bea is gezinscoach van het Centrum, dat probleemgezinnen in de hoofdstad ondersteunt. Als onverwachts twee jonge kinderen die onder Bea's toezicht staan spoorloos verdwijnen, belandt Bea in een door de media gevoerde nachtmerrie van verwijt en angst. Het Mooie Seizoen - Kees van Beijnum (2017) mijn stem. 2,50 (1) 1 stem . Nederlands Psychologisch . 288 pagina's Eerste druk: De Bezige Bij, Amsterdam (Nederland) Bea is gezinscoach van het Centrum, dat probleemgezinnen in de hoofdstad ondersteunt. Als onverwachts twee kinderen die onder Bea's toezicht staan spoorloos ... Welk lidwoord (de of het): "de seizoen" of "het seizoen", wij helpen je graag. Betekenis van seizoen: 1van de jaargetijden, we hebben er 4. Lente, zomer , herfst, winter.. Kees van Beijnum (1954) bracht hij het grootste deel van zijn jeugd door in de cafés en hotels van zijn familie op de Amsterdamse Zeedijk. Voordat hij begin jaren negentig besloot zich aan het schrijven te wijden was hij werkzaam in de journalistiek. Zijn eerste boek Over het IJ (1991), een reconstructie van een moord,... Kees van Beijnum - Het mooie seizoen. Dirk-Jan Arensman , 28 maart 2017 Na uitstapjes naar het Noord-Hollandse eiland Wieringen en Tokio keert Kees van Beijnum...

INFORMATIE

AUTEUR
Kees van Beijnum
DIMENSIE
12,20 MB
BESTANDSNAAM
Het mooie seizoen.pdf

OMSCHRIJVING

Bea is gezinscoach van het Centrum, dat probleemgezinnen in de hoofdstad ondersteunt. Als onverwachts twee jonge kinderen die onder Bea’s toezicht staan spoorloos verdwijnen, belandt Bea in een door de media gevoede nachtmerrie van verwijt en angst. Arno, Bea’s zoon, besluit na een vernederende ervaring met klasgenoten niet meer terug naar zijn middelbare school te gaan. Om zijn verzuim voor zijn moeder te verbergen, duikt hij dagelijks onder in de nabijgelegen villa van Christian, een onpeilbare, alleenstaande oud-leraar. Op een dag wordt het woord ‘pedo’ op Christians brievenbus geverfd. Het is de aankondiging van een onafwendbare apotheose.

Wil je het boek lezen?Het mooie seizoen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kees van Beijnum. Lezen Het mooie seizoen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN