Mijn hoogbegaafde puber

Mijn hoogbegaafde puber - Suzanne Buis | Fthsonline.com

...rtellen die kinderen zelf hoe zij hun puberteit ervaren ... Mijn hoogbegaafde kind/puber, interviews door Suzanne Buis ... ... . Deskundigen leggen uit wat hoogbegaafde pubers nodig hebben aan begeleiding thuis en op school. Algemene gegevens. Titel: Mijn hoogbegaafde puber Auteur: Suzanne Buis Uitgeverij: 248media uitgeverij Aantal pagina's: 152 (inclusief bijlagen) Jaar van uitgave: 2018 Korte samenvatting: Het boek bestaat uit drie delen. In het eerste deel vertellen pubers en ouders over hoe zij de pubertijd beleven en wat er specifiek anders (of niet) is voor een hoogbegaafd kind in de pubertijd. 'Mijn hoogbegaafde puber, Inspiratieboek voor ouders ... Valkuilen voor hoogbegaafde jongeren ... . 'Mijn hoogbegaafde puber, Inspiratieboek voor ouders van hoogbegaafde jongeren' door Suzanne Buis - Onze prijs: €20,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. In Mijn hoogbegaafde puber deelt Suzanne Buis openhartige verhalen van ouders over de omgang met hun kinderen en vertellen die kinderen zelf hoe zij hun puberteit ervaren. Deskundigen leggen uit wat hoogbegaafde pubers nodig hebben aan begeleiding thuis en op school. Als je puber hoog intelligent of hoogbegaafd is, dan kan hij goed leren. Maar dat betekent niet dat je kind het altijd makkelijk heeft op school. Als de lesstof te eenvoudig is voor je kind, dan kan hij de motivatie verliezen. En dan heeft je kind het juist helemaal niet makkelijk in de klas. Hoogbegaafde kinderen en klasgenoten Hoogbegaafd en in de puberteit. Heron is net 11 jaar geworden en het eerste bescheiden puistje is op zijn neus verschenen. Robert en ik grapten vaak dat onze zoon de puberteit al tussen zijn 1ste en 8ste levensjaar heeft gehad en dat wij die dans zullen ontspringen wanneer hij werkelijk de puberleeftijd bereikt.. De puberteit is echter onmisbaar voor de ontwikkeling van een mens. In dit inspiratieboek voor ouders van hoogbegaafde pubers staat vol persoonlijke verhalen van pubers, ouders, leerkrachten en onderzoekers die het eens over wat nodig is om deze pubers te begeleiden. Sinds Suzanne Buis (Alkmaar, 1973) in 2001 fulltime schrijver werd, zijn er tientallen boeken van haar gepubliceerd. Mijn Hoogbegaafde Puber aantal. In winkelmand. Meld je aan voor de nieuwsbrief en volg ons. Laat dit veld lees als je een mens bent: Muisje Sensitief is een webshop die opgezet is voor ouders va...

INFORMATIE

AUTEUR
Suzanne Buis
DIMENSIE
3,92 MB
BESTANDSNAAM
Mijn hoogbegaafde puber.pdf

OMSCHRIJVING

In dit inspiratieboek voor ouders van hoogbegaafde pubers staat vol persoonlijke verhalen van pubers, ouders, leerkrachten en onderzoekers die het eens over wat nodig is om deze pubers te begeleiden.Je hoogbegaafde puber begeleiden: hoe doe je dat?In dit boek vol persoonlijke verhalen zijn pubers, ouders, leerkrachten en onderzoekers het eens over wat daarvoor nodig is: loslaten en goed contact houden.Tegenstrijdig?Hoogbegaafde jongeren nemen veel zaken waar. Er is zo veel onlogisch, zo slecht geregeld in de wereld, er is zo veel onrecht en ellende, wie gaat er nu eens iets oplossen?! Daarbij komen grote denkprocessen op gang, waarbij soms alle energie uit het lichaam verdwijnt. Dit kan leiden tot ongemotiveerd gedrag, althans in de ogen van ouders en leerkrachten. In ernstige gevallen kunnen er zelfs depressies of hevige ruzies ontstaan.Dit boek geeft antwoord op vragen als:– Waarom doet mijn hoogbegaafde puber zo sloom/brutaal/chaotisch?– Hoe weet ik wat er omgaat in mijn hoogbegaafde puber?– Waarom hebben sommige hoogbegaafden juist een prima puberteit?– Hoe bereiken wij samen een leefbare puberteit?Lees inspirerende, openhartige verhalen over twijfels en oplossingen, doe ideeën op en beleef vol vertrouwen deze bijzondere fase in het leven van jouw hoogbegaafde puber.

Wil je het boek lezen?Mijn hoogbegaafde puber in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Suzanne Buis. Lezen Mijn hoogbegaafde puber Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN