Moederschap

Moederschap - Sheila Heti | Fthsonline.com

...ederinstinct' een eigenschap is die elke vrouw die een kind baart van nature heeft ... Dit zijn de 10 geboden van het moederschap - Famme ... . Hey hoi! Mijn naam is Joyce en het vrolijke gezicht achter joyfromjoyce. Mijn blog is een verzamelplaats van verhalen over het moederschap, (kinder) feestjes, besparen (als gezin) en nog veel meer. Ik neem je mee in ons leven en hoop je hiermee te inspireren. Één op de tien moeders heeft soms spijt van moederschap. Een op de tien moeders zegt weleens spijt te hebben dat ze kinderen heeft genome ... Moederschap - LM Publishers ... . Een op de tien moeders zegt weleens spijt te hebben dat ze kinderen heeft genomen. Dat blijkt uit een onderzoek van het tijdschrift Linda ... Categorie: moederschap. Huilbaby? 5 manieren om je kind te helpen bij een geboortetrauma. Heb je een huilbaby, heeft je kind moeite met eten of slapen of heeft het extreme verlatingsangst, dan heeft het misschien een geboortetrauma. Zo help je je kind met de verwerking. Meer lezen. Moederschap. Deze totaal wereldvreemde vrouw heeft een businessmodel gebouwd op het brooddood maken van mensen met een andere mening. Als vrouwen iets te klagen hebben staat Sunny vooraan, dus ... Ik vond het moederschap ook best zwaar. En ik genoot er ook zeker niet altijd van. Ik voelde me schuldig over deze gedachten, ik zou nu toch helemaal op een roze wolk moeten zitten? Ik merkte dat, wanneer ik voorzichtig uitsprak het heftig te vinden dat moederschap, de meeste moeders ook wel over de brug kwamen met hun onzekerheden. Magisch Moederschap. Delicaat, zachtaardig en soms wild en alles daartussenin. Elke moeder is uniek en aangepast aan haar situatie. Beschermend, onderwijzend, uitdagend, zichzelf wegcijferend, boven alles liefhebbend. Ze zijn de perfect imperfectie. Moeders willen hun kinderen bij zich dragen, dichtbij hun hart. Naast de persoonlijke verhalen over het moederschap kun je hier terecht voor reviews van diverse (moeder & kind) producten en lezen over de leukste kleding, mooie kinderwagens, fijn speelgoed, eten, interieur en al het andere wat ons leven net even leuker maakt. We zijn immers meer dan moeder alleen en hebben meerdere interesses. Britt Dekker is al zeven jaar gelukkig met vriendlief Max, maar aan kinderen moet ze nog niet denken. "Het zou tot een dip kunnen leiden." Moederschap In de Vodcast van zanger Simon Keizer vertelt ......

INFORMATIE

AUTEUR
Sheila Heti
DIMENSIE
4,37 MB
BESTANDSNAAM
Moederschap.pdf

OMSCHRIJVING

Onze hoofdpersoon is eind dertig, schrijver en woont met haar vriend in Toronto. Om haar heen worden al haar vriendinnen moeder, maar wil zijdat zelf eigenlijk wel? Overal zoekt ze naar antwoorden: ze stelt zichzelf en de mensen om haar heen vragen over het moederschap en probeert op die manier tot haar uiteindelijke beslissing te komen.Wat gebeurt er als een vrouw kiest voor iets dat buiten de verwachtingen van onze cultuur en maatschappij valt? Moederschap is een nieuwe, actuele en intelligente kijk op de rol van de vrouw in onze hedendaagse samenleving. Heti schrijft persoonlijk, oprecht en met veel humor over iets dat nog steeds taboe is: een vrouw die voor zichzelf wil leven, niet voor anderen.

Wil je het boek lezen?Moederschap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sheila Heti. Lezen Moederschap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN