Pas op, kijk uit!

Pas op, kijk uit! - Fieke Slee | Fthsonline.com

...ger en die T-rex waar je voor uit de weg moest gaan, omdat je anders werd opgegeten ... Pas op kijk uit! - Voorkom de meest voorkomende ... ... . Dat is niet meer. Er zijn andere gevaren. Ik zeg niet dat je het op moet zoeken, maar als je alles gaat verbieden wat gevaar kan opleveren, dan leren we niet meer omgaan met gevaar. Voorkom ongelukken in en om het huis In Pas op, kijk uit! wijzen de auteurs ouders en verzorgers op de meest voorkomende ongelukken met kinderen, in en om het huis. Het zijn juist deze ongelukken uit onverwachte hoek die elk jaar vele levens van ... bol.com | Pas op, kijk uit!, Fieke Slee | 9789000339693 ... ... . Het zijn juist deze ongelukken uit onverwachte hoek die elk jaar vele levens van kinderen eisen, terwijl ze relatief eenvoudig te vermijden zijn. De auteurs, beiden arts en moeder, weten uit eigen ervaring hoe gemakkelijk bepaalde ... In Pas op, kijk uit! wijzen de auteurs ouders en verzorgers op de meest voorkomende ongelukken met kinderen, in en om het huis. Het zijn juist deze ongelukken uit onverwachte hoek die elk jaar vele levens van kinderen eisen, terwijl ze relatief eenvoudig te vermijden zijn. Pas op kijk uit ! | ISBN 9789000339693 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In Pas op, kijk uit! wijzen de auteurs ouders en verzorgers op de meest voorkomende ongelukken met kinderen, in en om het huis. Het zijn juist deze ongelukken uit onverwachte hoek die elk jaar vele levens van kinderen eisen, terwijl ze relatief eenvoudig te vermijden zijn. Eerder een 'Pas op en kijk uit' van de AFM-voorzitter. Hoogervorst zit in een lastig parket. Op zich zijn de aanbevelingen die in de voorstellen van Maas staan voor het grootste deel prima: ... Pas op, kijk uit: de 'ontregelaars' komen eraan. Ooit was Nederland overzichtelijk en stabiel. Verlangen naar een voorbije tijd? Nee. Nederland is nu een stuk spannender....

INFORMATIE

AUTEUR
Fieke Slee
DIMENSIE
7,54 MB
BESTANDSNAAM
Pas op, kijk uit!.pdf

OMSCHRIJVING

Voorkom ongelukken in en om het huisIn Pas op, kijk uit! wijzen de auteurs ouders en verzorgers op de meest voorkomende ongelukken met kinderen, in en om het huis. Het zijn juist deze ongelukken uit onverwachte hoek die elk jaar vele levens van kinderen eisen, terwijl ze relatief eenvoudig te vermijden zijn.De auteurs, beiden arts en moeder, weten uit eigen ervaring hoe gemakkelijk bepaalde situaties zich kunnen voordoen. Door de inbreng van waargebeurde verhalen hopen zij dat andere ouders en verzorgers zich met de diverse scenario's kunnen identificeren. Want de normale gedachte is toch: zoiets overkomt mij niet.Bevat twee uitneembare pagina's met belangrijke eerstehulpadviezenHeldere illustraties met uitleg bij te verrichten handelingenBoek is onderdeel van internationaal project Prevention Comes FirstFieke Slee-Wijffels is kinder-intensivist; zij was jarenlang werkzaam op kinder-intensive care-units in Nederland en Engeland. Zij is moeder van 3 kinderen en woont in Groot-Brittannië.Mariëlle Vehmeijer-Heeman is chirurg en moeder van 3 dochters. Zij is gepromoveerd op de behandeling van brandwondenpatiënten.

Wil je het boek lezen?Pas op, kijk uit! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fieke Slee. Lezen Pas op, kijk uit! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN