De lessen van Burn-out

De lessen van Burn-out - Annegreet van Bergen | Fthsonline.com

... Bergen wat ze nooit voor mogelijk had gehouden dat haar zou overkomen: ziek worden van te hard werken ... De lessen van BURN-OUT - Annegreet van Bergen | Boeken.com ... . Als journaliste bij Elsevier had ze er al vaak over geschreven. Voor haar cover story 'Druk, druk' interviewde ze mensen die als gevolg van een te zware werkdruk overspannen geraakt waren. De lessen van Burn-Out A. van Bergen. 4 4 x gezien 0 0 x bewaard sinds 30 mei '20, 09:45. Bewaar ... Uit: De lessen van burn-out, Annegreet van Bergen (nieuwe, geactualiseerde druk, Atlas Contact) Deze quote vind je ook in Flow 6-2016 (nu verkrijgbaar in de winkel en via onze website). Je vindt dit boek van Annegreet van Bergen ook in onze online shop. Fotografie: Joyce Zethof - Studi ... bol.com | De lessen van burn-out (ebook), Annegreet van ... ... . Je vindt dit boek van Annegreet van Bergen ook in onze online shop. Fotografie: Joyce Zethof - Studie 100% In De lessen van burn-out beschrijft Van Bergen het verraderlijke proces van opgebrand raken, de oorzaken en gevolgen, maar ook hoe je weer opkrabbelt en geneest. Dit persoonlijke verhaal, gecombineerd met inzichten uit psychologie en geneeskunde, is een hart onder de riem voor iedereen die in een vergelijkbare situatie verkeert. In 'De lessen van burn-out' beschrijft Annegreet van Bergen wat ze nooit voor mogelijk had gehouden dat haar zou overkomen: ziek worden van te hard werken. Als journaliste bij Elsevier had ze er al vaak over geschreven. Voor haar cover story 'Druk, druk' interviewde ze mensen die als gevolg van een te zware werkdruk overspannen geraakt waren. Maar dat zij zelf ook hard op weg was om overwerkt ... In De lessen van burn-out beschrijft Annegreet van Bergen wat ze nooit voor mogelijk had gehouden dat haar zou overkomen: ziek worden van te hard werken. Als journaliste bij Elsevier had ze er al vaak over geschreven. Voor haar cover story 'Druk, druk' interviewde ze mensen die als gevolg van een te zware werkdruk overspannen geraakt waren....

INFORMATIE

AUTEUR
Annegreet van Bergen
DIMENSIE
9,22 MB
BESTANDSNAAM
De lessen van Burn-out.pdf

OMSCHRIJVING

In 'De lessen van burn-out' beschrijft Annegreet van Bergen wat ze nooit voor mogelijk had gehouden dat haar zou overkomen: ziek worden van te hard werken. Als journaliste bij Elsevier had ze er al vaak over geschreven. Voor haar cover story 'Druk, druk' interviewde ze mensen die als gevolg van een te zware werkdruk overspannen geraakt waren. Maar dat zij zelf ook hard op weg was om overwerkt te raken, dat had ze niet in de gaten. In 'De lessen van burn-out' beschrijft ze wat ze allemaal meemaakte: de oorzaken en gevolgen, het ziek zijn, het gevoel niet meer te kunnen voldoen aan allerlei verwachtingen en vooral het proces van weer overeind krabbelen en genezing. Haar verhaal is een hart onder de riem voor iedereen die opgebrand is en laat zien dat burn-out niet het eind van alles hoeft te zijn, maar juist het begin van een nieuw leven kan inluiden.

Wil je het boek lezen?De lessen van Burn-out in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annegreet van Bergen. Lezen De lessen van Burn-out Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN