De man die de wereld koffie leerde drinken

De man die de wereld koffie leerde drinken - Jasper Houtman | Fthsonline.com

...cht een cadeau voor onder de kerstboom of bij een verjaardag of jubileum ... De man die de wereld koffie leerde drink - 9789047009269 ... ... . Of gewoon om zelf te hebben. Geschreven bij De man die de wereld koffie leerde drinken. Je hebt geen koffie nodig om `De man die de wereld koffie leerde drinken` uit te lezen. Het boeit van begin tot eind. Het beschrijft het leven van de (in Nederland relatief onbekende) Alkmaarder Alfred Peet, die maar één passie had: koffie. Hij stamt uit een familie van koffiebranders. In het prettig leesbare ... De man die de wereld koffie leerde drinken door Jasper ... ... . Hij stamt uit een familie van koffiebranders. In het prettig leesbare De man die de wereld koffie leerde drinken van FD-redacteur Japsper Houtman krijgt de lezer in 255 pagina's alles te horen over de man waar de titel op doelt.. Ook lezen we dat deze man een Nederlander was. Maar dat blijkt dan niet Douwe Egberts te zijn, maar ene Alfred Henry Peet. De man die de wereld koffie leerde drinken. Normale prijs Uitverkocht Aanbiedingsprijs €20,00 Aanbieding. Inclusief belasting Verzendkosten...

INFORMATIE

AUTEUR
Jasper Houtman
DIMENSIE
3,93 MB
BESTANDSNAAM
De man die de wereld koffie leerde drinken.pdf

OMSCHRIJVING

Het bijzondere levensverhaal van de invloedrijkste koffieondernemer van NederlandWe drinken iedere dag koffie en toch kent vrijwel niemand Alfred Peet (1920-2007), de koffiepionier uit Alkmaar die zo bepalend was voor de koffiecultuur. Geëmigreerd naar Amerika ontketende hij een halve eeuw geleden eigenhandig een koffierevolutie. De oprichters van Starbucks, maar ook vele andere toonaangevende koffieondernemers leerden bij hem het vak en noemen hem "de godfather van de kwaliteitskoffie'.Peet onderscheidde zich door zijn enorme kennis en vakmanschap, maar hij werd ook gevreesd om zijn hoge eisen en genadeloze kritiek. In 1966 richtte hij in San Francisco Peet's Coffee & Tea op, een koffiewinkel die uitgroeidetot een landelijke keten. Hij werd rijk als koffieondernemer, maar zijn manier van werken eiste ook zijn tol op persoonlijk vlak.

Wil je het boek lezen?De man die de wereld koffie leerde drinken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jasper Houtman. Lezen De man die de wereld koffie leerde drinken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN