De ongelooflijke Olivia

De ongelooflijke Olivia - Ian Falconer | Fthsonline.com

...stukje uit het boek. De ongelooflijke Olivia Ian Falconer ... De ongelooflijke Olivia, bundel met Olivia en de verdwenen ... ... . Nederlands | Hardcover € 20,99 + 41 punten . Op bestelling, levertermijn 1 à 2 weken. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis levering in je Standaard Boekhandel. Vier Olivia verhalen in één dik boek. Dat is pure verwennerij. De eerste drie zijn al eerder als prentenboek uitgegeven: OLIVIA EN DE VERDWENEN KNUFFEL OLIVIA BEGINT EEN BAND OLIVIA EN DE SPROOKJESPRINSESSEN De vierde is nieuw en even sprankelend en geestig als altijd: Oliva gaat naar Venetië. Uiteraard is Olivia altijd bezig met plannen maken. INF ... De ongelooflijke Olivia van Ian Falconer | Boek en ... ... . Uiteraard is Olivia altijd bezig met plannen maken. INFORMATIE BESTANDSGROOTTE 4,19 MB BESTANDSNAAM De ongelooflijke Olivia.pdf PUBLICEER DATUM juli 2015 SCHRIJVER Ian Falconer ISBN 9789047619321 De ongelooflijke Olivia Ian Falconer. Voorleesverhalen, Spanning en avontuur, Gevoelens, Grappig, 4 en 5 jaar. Hou je van een pittig hoofdpersonage? Dan is deze verhalenbundel over Olivia echt iets voor jou. Weinig is veilig voor dit eigenzinnige varkentje. Levertijd: 24 uur. Auteur: Ian Falconer, Prijs: € 20,99, ISBN/ISBN13: 9789047619321, Categorie: Boek, Vier Olivia verhalen in één dik boek. Dat is pure verwennerij... Vier Olivia verhalen in één dik boek. Dat is pure verwennerij. De eerste drie zijn al eerder als prentenboek uitgegeven: OLIVIA EN DE VERDWENEN KNUFFEL OLIVIA BEGINT EEN BAND OLIVIA EN DE SPROOKJESPRINSESSEN De vierde is nieuw en even sprankelend en geestig als altijd: Oliva gaat naar Venetië. De eerste drie zijn al eerder als prentenboek uitgegeven: OLIVIA EN DE VERDWENEN KNUFFEL OLIVIA BEGINT EEN BAND OLIVIA EN DE SPROOKJESPRINSESSEN De vierde is nieuw en even sprankelend en geest De ongelooflijke Olivia, Ian Falconer - Hardback - 9789047619321 | AKO boeken De ongelooflijke Olivia. 14 juni 2016 vadersenmoeders Laat een reactie achter. Vier Olivia verhalen in één dik boek. Dat is pure verwennerij. De eerste drie zijn al eerder als prentenboek uitgegeven: Olivia en de verdwenen knuffel, Olivia begint een band en Olivia en de sprookjesprinsessen. De ongelooflijke Olivia (eBook) De ongelooflijke Olivia is een geweldig boek. We raden u aan het boek van De ongelooflijke Olivia PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur De ongelooflijke Olivia. Vier Olivia verhalen in één dik boek. Marieke en de kinderen vinden het boek dus heel leuk. Precies wat Marieke zegt dacht ik ook, soms zien de illustraties er wat triest uit, maar tegelijkertijd geven die inderdaad ook weer een beetje rust en is het gecombineerd met leerzame foto's. Het boek De ongelooflijke Olivia is €19,95. Ian Falconer De ongelooflijke Olivia. Gedrukt boek . Bundeling van vier verhalen over het eigenzinnige varkentje Olivia. Prentenboek met humoristische illustraties in...

INFORMATIE

AUTEUR
Ian Falconer
DIMENSIE
5,34 MB
BESTANDSNAAM
De ongelooflijke Olivia.pdf

OMSCHRIJVING

Vier Olivia verhalen in één dik boek. Dat is pure verwennerij. De eerste drie zijn al eerder als prentenboek uitgegeven:OLIVIA EN DE VERDWENEN KNUFFELOLIVIA BEGINT EEN BANDOLIVIA EN DE SPROOKJESPRINSESSENDe vierde is nieuw en even sprankelend en geestig als altijd: Oliva gaat naar Venetië. Uiteraard is Olivia altijd bezig met plannen maken. Dit keer gaat Olivia met haar familie op vakantie naar Venetië, waar ze veel rondlopen en héél veel "gelato' eten.

Wil je het boek lezen?De ongelooflijke Olivia in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ian Falconer. Lezen De ongelooflijke Olivia Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN