De oversteek

De oversteek - Jeroen Siebelink | Fthsonline.com

...tieke speelfilmproject willen realiseren ... Lent, 'De Oversteek' - Nationaal Comité 4 en 5 mei ... . Jaarlijks kunnen twee speelfilms voor de bioscoop en televisie gesteund worden. Met de muziek gaan we iets heel bijzonders doen. Onze harpist Julien Luyben van Hedickhuysen komt in de achtergrond in beeld en speelt de muziek live. Close-ups van de handen laten de oversteek zien over de snaren van de ene naar de andere noot en zijn daarmee de muzikale metafoor van De Oversteek. Partners Festival de Oversteek 2019 Op ... De Oversteek - De Oversteek ... . Partners Festival de Oversteek 2019 Op zoek naar kinderopvang in Dreumel? Smallsteps de Oversteek biedt buitenschoolse opvang met oog en hart voor je kind. Neem contact op voor een rondleiding! NIJMEGEN - 'De Oversteek. Zoektocht naar 48 Amerikaanse oorlogshelden' is herdrukt. Het boek heeft eraan bijgedragen dat stadsbrug De Oversteek bekend werd als monument. Zelfs in de Verenigde ... Het verhaal was zo beklemmend dat ik weigerde het in de zon te lezen. Uit eerbied voor de bemanning en vanuit een soort lotgenotengevoel, las ik slechts in de avond wanneer het killer werd. Ik geef dit boek 4 sterren. Wat mij betreft mag de auteur de rode broek dragen. Hij heeft "De Oversteek' met succes voltooid. De Oversteek is het actuele informatieblad van de parochie. De Oversteek bevat actuele informatie over de gebeurtenissen en activiteiten binnen de Norbertusparochie. Ook werkgroepen kunnen een artikel plaatsen in De Oversteek. Naast artikelen van werkgroepen worden individueel geschreven stukken opgenomen. Stadsbrug 'De Oversteek' creëert een stadsring in Nijmegen en zorgt daarmee voor een betere spreiding en doorstroming van verkeer in de stad. BAM Infra Wegen heeft op 'De Oversteek' zogenaamde integraalvoegen toegepast. Bij een integraalvoeg wordt de stootplaat, in tegenstelling tot een traditionele voeg, vastgekoppeld aan het kunstwerk....

INFORMATIE

AUTEUR
Jeroen Siebelink
DIMENSIE
11,54 MB
BESTANDSNAAM
De oversteek.pdf

OMSCHRIJVING

Op de Atlantische Oceaan en zo'n duizend kilometer van de Amerikaanse kust, vlak bij de plek waar ooit de Titanic verging, dobbert een zeiljacht rond. De grote oversteek naar Nederland is niet helemaal verlopen als gepland. De bemanning had een sportieve vakantie in gedachten, maar het is een strafkamp geworden. Vijf mannen en een vrouw op een roerloos bootje van dertieneneenhalve meter. Sommige bemanningsleden blijven koortsachtig zoeken naar een uitweg, andere zijn onaanspreekbaar en liggen levenloos gestapeld in hun kooien. Een drijvend mortuarium. Terwijl ze wachten op het moment dat het roer eronderuit valt, het schip vol water loopt en ze naar de diepte zinken, vragen ze zich af hoe het zover kon komen. Een waargebeurd verhaal over hoe mensen omgaan met een onvoorziene, ontwrichtende situatie. De een bevriest, de ander vecht, maar als het er werkelijk om gaat, moeten ze allemaal constateren dat ze niet de persoon waren die ze dachten te zijn.

Wil je het boek lezen?De oversteek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeroen Siebelink. Lezen De oversteek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN