Een geschiedenis van God

Een geschiedenis van God - Karen Armstrong | Fthsonline.com

... De adem brengt tot leven, en wat we met deze benaming leren over de heilige Geest, is dat Hij (of Zij) een kracht is die van buitenaf op mensen valt, stellen de dogmatici ... Een geschiedenis van God - Karen Armstrong - Godsdienst en ... ... . Geest en leven brengen zegen. 'De keerzijde, vloek, is er ook. Als de Geest van God zich terugtrekt en het laat afweten, betekent dit vloek. Een geschiedenis van God, van Karen Armstrong Artikelnummer: 9789023489078. Bestel op Gospel.nl met gratis verzending vanaf €20 Een geschiedenis van God van Karen Armstrong, 9789023489078 voor € 20,99 bij Boom Geschiedenis. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. ... bol.com | Een geschiedenis van God (ebook), Karen ... ... .nl met gratis verzending vanaf €20 Een geschiedenis van God van Karen Armstrong, 9789023489078 voor € 20,99 bij Boom Geschiedenis. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Een geschiedenis van God van Karen Armstrong kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789041402783. Een geschiedenis van God | ISBN 9060749014011 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 'God en Jan Soldaat' werd gezien als een uiting van Spoors ijver om op te komen voor 'zijn' leger tegenover de kritiek vanuit politiek en maatschappij. Ondanks de populariteit van 'God en Jan Soldaat' is er weinig bekend over de geschiedenis van het gedicht. Vraag: "Wie schiep God? Waar kwam God vandaan?" Antwoord: De atheïst Bertrand Russell schreef in zijn boek "Waarom ik geen Christen ben" dat God Zelf een oorzaak vereist, als het waar is dat alle dingen een oorzaak vereisen. Hij concludeerde hieruit dat God niet God zou kunnen zijn als Hij een oorzaak vereiste (en als God niet God is, dan is er natuurlijk geen God). Bestel Een geschiedenis van God van Karen Armstrong. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Bestel Een geschiedenis van God van Karen Armstrong. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Armstrong, Karen - Een geschiedenis van God. Vierduizend jaar jodendom, christendom en islam. Vertaald door Ronald Cohen Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, ARMSTRONG, KAREN - Een geschiedenis van God. Vierduizend jaar jodendom, christendom en islam. Vertaalnoten: De spelling van eigennamen volgt de Nederlandse vertaler van Een geschiedenis van God, Ronald Cohen. Bijbelcitaten volgen zo mogelijk de Nieuwe Bijbelvertaling (2004)....

INFORMATIE

AUTEUR
Karen Armstrong
DIMENSIE
5,67 MB
BESTANDSNAAM
Een geschiedenis van God.pdf

OMSCHRIJVING

Het idee van één goddelijk wezen bestaat al vierduizend jaar. In dit boek onderzoekt Karen Armstrong het ontstaan en de ontwikkeling van dat idee in het jodendom, het christendom en de islam. Wat zijn de verschillen en wat de overeenkomsten? In dit belangrijke en controversiële boek beschrijft Armstrong niet een geschiedenis van God zoals hij `is, maar de manieren waarop de mens in hem gelooft. Ook stelt ze de vragen: wat betekent God tegenwoordig nog? Heeft hij wel toekomst? En zo niet, hebben we dan een vervanging nodig?

Wil je het boek lezen?Een geschiedenis van God in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karen Armstrong. Lezen Een geschiedenis van God Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN