Het geheim van Nostradamus

Het geheim van Nostradamus - Theo Arosius | Fthsonline.com

...unten . Op bestelling, levertermijn 1 à 4 weken ... bol.com | Nostradamus, J. Vandervoort | 9789063784010 | Boeken ... . Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis ... Het bewind van Hitler, de wereldoorlogen, terrorisme: velen menen dat Nostradamus de belangrijkste gebeurtenissen van de wereldgeschiedenis vele eeuwen tevoren in De profetieën voorspelde. Nog steeds is zijn bekendste werk, een verzameling van honderden cryptische verzen, met raadsels omgeven. Bestel Het geheim van Nostradamus van Theo Aro ... bol.com | Geheimen van nostradamus, Ovason | 9789026967887 ... ... . Bestel Het geheim van Nostradamus van Theo Arosius. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Nostradamus en het einde van de wereld Nostradamus is één van de weinige profeten die een duidelijke Apocalyps of eindtijd visie heeft. ... recensieNostradamus, geheime geneeskrachtige recepten Boeken over Nostradamus, de voorspeller, zijn er in overvloed. Het geheim van de Ramapo Mountains (boek) Bekijk alles. Het geheim van Nostradamus Theo Arosius • Boek • paperback. Samenvatting . Over 500 jaar zal men meer rekening met hem houden, hij die het sieraad was van zijn tijd. Plotseling zal hij een groot licht doen schijnen, dat hen deze eeuw zeer tevreden doet zijn. ikzelf lees graag alles over nostradamus, maar… met de bijbel in mijn achterhoofd, en de verschijningen van maria en de geheimen van fatima die aan ons zijn gegeven. anno 2017: wij worden overspoeld door extreem geweld vanuit ander continent: de economie leeft weer op, maar staat voor een gigantische collaps! Over 500 jaar zal men meer rekening met hem houden, hij die het sieraad was van zijn tijd. Plotseling zal hij een groot licht doen schijnen, dat hen deze eeuw zeer tevreden doet zijn. Met deze woorden in kwatrijn 3.94 van zijn Centuriën voorspelde de ziener Nostradamus dat zijn werk pas in onze eeuw zou ... Deze uitgave bevat, behalve de bekende Nederlandse vertaling door Dr. Vreede van de oorspronkelijke in 1558 verschenen editie van de Profetieën, ook een uitgebreide beschrijving van het leven en het werk van Nostradamus, zijn uitgekomen spectaculaire voorspellingen, voorbeelden van 'misbruikte' profetieën en andere - soms hilarische - interpretaties van zijn voorspellingen. Nostradamus, geheime geneeskrachtige recepten Boeken over Nostradamus, de voorspeller, zijn er in overvloed. Maar ken je ook Nostradamus, de dokter en herborist? In het boekje van Allg...

INFORMATIE

AUTEUR
Theo Arosius
DIMENSIE
12,43 MB
BESTANDSNAAM
Het geheim van Nostradamus.pdf

OMSCHRIJVING

Over 500 jaar zal men meer rekening met hem houden, hij die het sieraad was van zijn tijd. Plotseling zal hij een groot licht doen schijnen, dat hen deze eeuw zeer tevreden doet zijn. Met deze woorden in kwatrijn 3.94 van zijn Centuriën voorspelde de ziener Nostradamus dat zijn werk pas in onze eeuw zou worden begrepen en een groot licht zou laten schijnen. Op de weg naar die onthulling heeft historicus Theo Arosius nu een onmisbare stap gezet. Hij is er als eerste op overtuigende wijze in geslaagd de geheime code van Nostradamus te breken en de reeksen van zijn voorspellingen in hun oorspronkelijke volgorde te reconstrueren. Daarmee toont hij aan dat de ziener de geschiedenis van de afgelopen eeuwen nauwkeurig heeft voorspeld. Een constatering die voldoende vertrouwen geeft om de lijnen ook naar de nabije toekomst door te trekken. Dan blijkt zijn belangrijkste boodschap de komst van zowel een nieuwe wereldregering als ook van een nieuwe Messias te zijn.

Wil je het boek lezen?Het geheim van Nostradamus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Theo Arosius. Lezen Het geheim van Nostradamus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN