Moordvrienden

Moordvrienden - Nele Neuhaus | Fthsonline.com

...een boek te kopen is de (kinder)boekwinkel ... Moordvrienden eBook door Nele Neuhaus - 9789021402093 ... ... . Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun deze website. Of leen het boek bij de bibliotheek in Nederland of in België Moordvrienden - Natasza Tardio. Samenvatting: Milo is een jongen die zijn leven lang getreiterd en gepest wordt. In zijn vroege jaren door zijn vader, die op een gegeven moment weg is gegaan zonder ooit nog contact op te nemen en later door kinderen op school. Titel: Moordvrienden Auteur: Natasza Tar ... Moordvrienden - Startpagina | Facebook ... . Titel: Moordvrienden Auteur: Natasza Tardio Uitgeverij: Pimento (2012) Vanaf: ca. 15 jaar Verhaalsoort (genre): Hier-en-nu Thema('s): Misdaad, dood en vriendschap Korte samenvatting Het Drieluik College wordt opgeschrikt door de gruwelijke moord op ... Het e-book Moordvrienden, geschreven door Natasza Tardio, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 In Moordgeheim duikt de 17-jarige Cloë voor een schoolopdracht in het verleden van het Drieluik College, waar zes jaar eerder een schietpartij plaatsvond (het verhaal van Moordvrienden). Vanaf dag één ondervindt ze echter tegenwerking van haar omgeving, haar vrienden en de betrokkenen bij de gruwelijke daden. Nele Neuhaus Moordvrienden. Gedrukt boek . Hoofdinspecteur Oliver von Bodenstein en zijn collega Pia Kirchhoff onderzoeken de moord op een bekende milieuactivist. Genre Thriller, Fictie Onderwerpen Literaire thriller, Thriller, Proza (romans/novellen), romans en novellen ; vertaald Taal Moordvrienden is een angstaanjagend verhaal over twee vrienden, Milo en Finn, die samen een gruwelijke daad begaan: ze martelen een vijfjarig jongetje dood. Vrij snel daarna schiet Finn op school een aantal mensen dood en vervolgens pleegt hij zelfmoord. Moordvrienden bij kinderboek-kopen.nl. De online kinderboeken specialist. De vijftienjarige Finn Kimmel schiet een leraar en drie leerlingen op zijnschool dood en pleegt daarna zelfmoord. "Moordvrienden" Natasza Tardio. 9789049925369/2012. Uitgeverij Pimento. Inhoud: De vijftienjarige Finn schiet een leraar en drie leerlingen op zijn school dood en pleegt daarna zelfmoord. Zijn beste vriend, Milo, is erbij, maar het lijkt er op dat hij er niets mee te maken heeft....

INFORMATIE

AUTEUR
Nele Neuhaus
DIMENSIE
11,75 MB
BESTANDSNAAM
Moordvrienden.pdf

OMSCHRIJVING

Een gruwelijke vondst in de dierentuin in de Taunus: in het olifantenverblijf ligt een menselijke hand. Rechercheur Oliver von Bodenstein en zijn collega Pia Kirchhoff vinden het bijbehorende lijk in een weiland tegenover de dierentuin. Het slachtoffer was docent en een charismatische milieuactivist, die door zijn leerlingen op handen werd gedragen – en door de gegoede burgers van de stad intens werd gehaat. Intens genoeg om hem te vermoorden?

Wil je het boek lezen?Moordvrienden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nele Neuhaus. Lezen Moordvrienden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN