Pensioen in zicht

Pensioen in zicht - Marjoleine Vosselman | Fthsonline.com

...sioen in Zicht-cursus. Dat is vastgelegd in sommige cao's ... bol.com | Pensioen in zicht | 9789024404100 | Marjoleine ... ... . Training Pensioen in Zicht. Met pensioen en nu? Volg de training Pensioen in Zicht waarin vraagstukken als vitaliteit, mantelzorg, inkomensdaling en invulling van uw vrije tijd aan de orde komen. De laatste periode van de loopbaan betekent voor veel mensen het uitzicht op een leuke maar ook onzekere periode: het pensioen. Belangrijke vragen. Vragen die een antwoord nodig hebben, bijvoorbeeld door ... Pensioen in Zicht - trainingen - maatwerk - advies - SBI ... ... . Vragen die een antwoord nodig hebben, bijvoorbeeld door een 3- of 5-daagse Pensioen in Zicht-training of een training op maat. Hierbij helpt SBI Formaat u graag - of u nu vervroegd met pensioen gaat of de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt of reeds met pensioen bent. Pensioen In Zicht (PIZ) Duurzame Inzetbaarheid; Medezeggen­schap. DASMO Ambtelijk Secretaris. Inburgering en Alfabetisering. Pensioen In Zicht. Duurzame Inzetbaarheid . Hoofdweg 74, 7371 AK Loenen Postbus 122, 7360 AC Beekbergen. 085 - 401 91 88 [email protected] Online cursus Pensioen in Zicht Voor degenen die door de coronacrisis afzien van een 'real life' cursus, bieden we een online cursus Pensioen in Zicht aan. Met maximaal 12 deelnemers doorloopt u de belangrijkste aspecten van stoppen met werken en een doorstart maken naar een nieuwe levensfase: goed afscheid nemen, omgaan met veranderingen, een gezonde leefstijl, zingeving en toekomstplannen. De cursus Pensioen in Zicht ® markeert de overgang van een bestaan waarin werk bepalend was naar een levensfase die op allerlei manieren ingevuld kan worden. Meer dan ooit heeft u de vrijheid om uit te maken wat u wilt doen met uw tijd, energie en middelen; in welke richting u zich wenst te ontwikkelen; hoe en voor wie u uw ervaring en kwaliteiten wilt inzetten. SBI Formaat biedt een goede, praktische en eigentijdse Pensioen in Zicht-training met begeleiding van onze professionele trainers. SBI Formaat biedt een aantrekkelijk aanbod van 3- of 5-daagse trainingen Pensioen in Zicht tegen een scherpe prijs. SBI Formaat schenkt u bij deelname aan een training Pensioen in Zicht een tablet. Pensioen in Zicht cursus Maatschappelijk Anders Actief Deze Pensioen in Zicht cursus past bij u als u zich graag wilt blijven inzetten maar mogenlijk nog niet precies weet hoe u dat het...

INFORMATIE

AUTEUR
Marjoleine Vosselman
DIMENSIE
9,17 MB
BESTANDSNAAM
Pensioen in zicht.pdf

OMSCHRIJVING

Pensioen in zicht 1e druk is een boek van Marjoleine Vosselman uitgegeven bij Boom uitgevers Amsterdam. ISBN 9789024404100 In de overgang van het werkzame leven naar het pensioen biedt Pensioen in zicht grip op de 'grotere' thema's van het ouder worden, zoals identiteit, sociale contacten, tijdsbesteding, relatie met de partner en zingeving.Een nieuwe levensfasePensioen: een nieuwe levensfase waarin mensen eindelijk de tijd krijgen om al die dingen te doen waar ze tijdens hun werkzame leven niet aan toekomen. Maar soms valt het tegen. Hoe om te gaan met al die tijd, de verwachtingen van familieleden en mogelijke ouderdomsgebreken? Als je stopt met werken, valt een belangrijke bron van zingeving weg. Wat je ervoor terugkrijgt, zijn tijd en de kans om er iets moois van te maken. Dat vraagt om bewuste keuzes, maar soms ook om aanvaarding dat niet alles nog binnen je bereik ligt.Ouder worden leren waarderenAan de hand van persoonlijke verhalen geeft Pensioen in zicht inzicht in de uitdagingen en kansen voor zingeving als je ouder wordt. Wie het ouder worden leert waarderen, wacht een rijke tijd.Voor wie?De doelgroep van Pensioen in zicht wordt gevormd door mensen die binnenkort met pensioen gaan of die al gepensioneerd zijn, hun partners en andere familieleden. Het kan worden gebruikt als aanvulling op een cursus Pensioen in zicht, maar ook voor mensen die van hun werkgever niet een dergelijke cursus krijgen aangeboden. Het boek sluit aan op de cursus Pensioen in zicht, die de overgang markeert van een bestaan waarin werk bepalend was naar een levensfase die op allerlei manieren ingevuld kan worden. Voor de deelnemers is deze cursus een bezinning op hun loopbaan en voorbereiding op een nieuwe toekomst. Ook de praktische en geldzaken rondom pensionering komen in de cursus aan bod. Dit boek doet dat slechts zijdelings door bijvoorbeeld checklists; de focus ligt op thema's als identiteit, sociale contacten, tijdsbesteding, bijdrage aan de maatschappij, relatie met de partner en zingeving.

Wil je het boek lezen?Pensioen in zicht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marjoleine Vosselman. Lezen Pensioen in zicht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN