Schokland - niveau 3-4 - Werkboek

Schokland - niveau 3-4 - Werkboek - Jan Verwijlen | Fthsonline.com

...Denk aan uitleg over burgerschap, vluchtelingen, maatschappijleer, buco, eerste jaars, handboek, hoofdstuk politiek & maatschappelijk ... Schokland 3.0 Niveau 3-4 Werkboek - Jan Verwijlen, Petri ... ... . Schokland - niveau 3-4 - Werkboek van Jan Verwijlen kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789491699856. 9789491699856 Schokland - niveau 3-4 - Werkb koop je vanaf 10.99 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig Geen énkel risico. Deze bronnen spelen in op actualiteiten en de leefwereld van de leerling.DE WERKBOEKENDe methode 'Schokland 3.0' biedt een werkboek voor niveau 2 en een werkboek voor niveau 3-4. Deze werkboeken zijn op de ... Schokland 3.0 Niveau 3-4 mbo Werkboek burgerschap - Jam ... ... .DE WERKBOEKENDe methode 'Schokland 3.0' biedt een werkboek voor niveau 2 en een werkboek voor niveau 3-4. Deze werkboeken zijn op dezelfde wijze in dimensies, thema's en hoofdstukken ingedeeld als het handboek. Koop Schokland werkboek niveau 3/4 van Taube, A. met ISBN 9789463261845. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl DE WERKBOEKEN De methode 'Schokland 3.0' biedt een werkboek voor niveau 2 en een werkboek voor niveau 3-4. Deze werkboeken zijn op dezelfde wijze in dimensies, thema's en hoofdstukken ingedeeld als het handboek. De opdrachten in de werkboeken geven de leerling de mogelijkheid om kennis en vaardigheden toe te passen in contextrijke situaties. Maar zij is geschreven vanuit de visie dat ons economisch burgerschap zich alleen maar in de tijd kan blijven ontwikkelen wanneer zij gevoed wordt door een volwassen morele, sociale, culturele en politieke burgerschapscompetentie.De methode Nieuw Schokland bestaat uit de volgende delen:BasisboekNieuw Schokland, niveau 2 en 3-4 ISBN: 978-90-76944-609Werkboeken niveau 2Nieuw Schokland, werkboek ... Schokland 3.0 Niveau 3-4 Werkboek bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Koop Schokland werkboek niveau 3/4 (9789463261845) je van Taube, A. Artikelomschrijving. Let op! Als je dit boek via de boekenlijst van je onderwijsinstelling bestelt wordt het bijbehorende digitale lesmateriaal automatisch beschikbaar gesteld. Nieuw Schokland - Niveau 3-4 - Werkboek deel B wordt 10 keer aangeboden op Bookmatch. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van Nieuw Schokland - Niveau 3-4 - Werkboek deel B. Schokland Werkboek burgerschap voor niveau 3-4 ANNE-MARIE BRUNEN | MALOU LEMAIRE SANDER HEEBELS MARJAN DORRESTEIJN | MENNO BEEKHUIZEN HANNEKE SCHOTTERT ANKE TAUBE DE WERKBOEKEN De methode 'Schokland 3.0' biedt een werkboek voor niveau 2 en een werkboek voor niveau 3-4. Deze werkboeken zijn op dezelfde wijze in dimensies, thema's en hoofdstukken ingedeeld als het handboek. De opdrachten in de werkboeken geven de leerling de mogelijkheid om kennis en vaardighed...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Verwijlen
DIMENSIE
11,75 MB
BESTANDSNAAM
Schokland - niveau 3-4 - Werkboek.pdf

OMSCHRIJVING

Schokland is een uitgebreide methode burgerschap voor niveau 2, 3 en 4 van het mbo. Schokland bestaat uit een handboek, een werkboek voor niveau 2-leerlingen en een werkboek voor niveau 3- en 4-leerlingen. In het oefen- en toetsprogramma Schokland Online kan de leerling online extra oefenen met de theorie uit het handboek. Schokland is ontwikkeld conform het document ‘Loopbaan en burgerschap in het mbo’. De methode daagt leerlingen uit om kritisch naar de wereld om hen heen te kijken.Het handboek biedt theorie aan de hand van de vier dimensies uit het brondocument:•De politiek-juridische dimensie;•De economische dimensie;•De sociaal-maatschappelijke dimensie;•De dimensie vitaal burgerschap.Naast de dimensies uit het brondocument biedt Schokland twee extra onderdelen: De kern van burgerschap en Wereldburgerschap.Bij het handboek zijn twee werkboeken ontwikkeld: een werkboek voor niveau 2 en een werkboek voor niveau 3-4. De werkboeken bieden opdrachten bij de theorie uit het handboek, waarbij wordt ingespeeld op ervaringen van leerlingen en de beroepspraktijk. De vaardigheden oriëntatie, onderzoek, meningsvorming en argumentatie spelen hierbij een belangrijke rol.De werkboeken zijn volgens een vaste structuur opgebouwd:•theorievragen per hoofdstuk: aan de hand waarvan de leerling zijn kennis van en inzicht in de stof test;•verwerkingsvragen per hoofdstuk: deze vragen zijn gebaseerd op een bron, bijvoorbeeld een cartoon, een artikel of een uitspraak;•reflectieopdracht per thema: een uitgebreide opdracht waarmee een leerling een thema afrondt.

Wil je het boek lezen?Schokland - niveau 3-4 - Werkboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Verwijlen. Lezen Schokland - niveau 3-4 - Werkboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN