Auto's, treinen & vliegtuigen

Auto's, treinen & vliegtuigen - Clive Gifford | Fthsonline.com

...er verdedigt aanpak. Aantal coronapatiënten op ic voor derde dag op ... Kindergordijnen auto`s, treinen, vliegtuigen ... ... ... Zoek je een mooie encyclopedie van voertuigen? 'Auto's, treinen & vliegtuigen' is perfect voor kinderen die gek zijn op techniek en transport.De encyclopedie van alle vaar- en voertuigenZet je schrap voor een geweldige rit door de wereld van alles wat rijdt, vaart en vliegt! Met meer dan 1000 foto's en een veelvoud daarvan aan interessante weetjes vervoert deze indrukwekkende encyclopedie je ... Auto's, treinen & vliegtuigen | ISBN 9789025765743 direct en eenv ... Auto's, treinen & vliegtuigen - Clive Gifford ... ... Auto's, treinen & vliegtuigen | ISBN 9789025765743 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 'Auto's, treinen & vliegtuigen' is een encyclopedie waar alle vaar- en voertuigen in staan. Er wordt in dit boek stilgestaan bij vaar- en voertuigen op het land, in het water en in de lucht. Allereerst begint de encyclopedie met een aantal tijdlijnen over vervoer op de weg, over het spoor, over het water en door de lucht. Recensie Auto's, treinen en vliegtuigen door Yana Pauwels: de encyclopedie van alle vaar- en voertuigen Auto's, treinen en vliegtuigen is een encyclopedie over de geschiedenis en de evolutie van alle vaar-, vlieg- en rijtuigen. Het bevat drie grote onderdelen: land, water en lucht. In deze drie categorieën komen allerlei voertuigen aan bod, gaande van grote… Bestel Auto's, treinen & vliegtuigen van Clive Gifford. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De treinen, vliegtuigen, en auto's van 2030. 30 december 2015 Redacteur Een reactie plaatsen. Whoosh. Dat was een imitatie van de volgende generatie Japanse Maglev-trein die voorbij raast. 'Auto's, treinen & vliegtuigen' is perfect voor kinderen die gek zijn op techniek en transport. De encyclopedie van alle vaar- en voertuigen Zet je schrap voor een geweldige rit door de wereld van alles wat rijdt, vaart en vliegt! In Amerika heeft een groep wetenschappers onderzoek gedaan naar de groenste manier van reizen. De wetenschappers van de Union of Concerned Scientists (UCA) he...

INFORMATIE

AUTEUR
Clive Gifford
DIMENSIE
12,55 MB
BESTANDSNAAM
Auto's, treinen & vliegtuigen.pdf

OMSCHRIJVING

Zoek je een mooie encyclopedie van voertuigen? 'Auto's, treinen & vliegtuigen' is perfect voor kinderen die gek zijn op techniek en transport.De encyclopedie van alle vaar- en voertuigenZet je schrap voor een geweldige rit door de wereld van alles wat rijdt, vaart en vliegt! Met meer dan 1000 foto's en een veelvoud daarvan aan interessante weetjes vervoert deze indrukwekkende encyclopedie je moeiteloos over land, over en door zee en in de lucht. Voor kinderen die gek zijn op transportBlitse raceauto's, luxe cruiseschepen, oude stoomlocomotieven en prachtige zweefvliegtuigen - ze staan er allemaal in. De rode draad in het boek is de ontwikkeling van het voertuig, van de uitvinding van het wiel tot de nieuwste hybrides. Een must voor alle transportliefhebbers!

Wil je het boek lezen?Auto's, treinen & vliegtuigen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Clive Gifford. Lezen Auto's, treinen & vliegtuigen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN