De canon van Nederland - de vijftig vensters voor kinderen

De canon van Nederland - de vijftig vensters voor kinderen - F. van Oostrom | Fthsonline.com

...luk tot Willem van Oranje. Het boek is voorzien van een doorlopende tijdbalk op elke pagina, met achterin het boek een woordenlijst, een overzicht van de tien ... Amazon.it: De canon van Nederland: de vijftig vensters ... ... ... In 2006 werd deze vraag beantwoord door de commissie-Van Oostrom, die een lijst van vijftig historische thema's opstelde. Nu, tien jaar later, wordt in het Arnhemse Openluchtmuseum de permanente tentoonstelling 'De canon van Nederland' geopend. Reden om het boek De canon van Nederland in een nieuw jasje te steken. 'De canon van Nederland voor kinderen, ouders en leraren' gaat over mensen en gebeurte ... bol.com | De canon van Nederland voor kinderen (ebook), F ... ... . Reden om het boek De canon van Nederland in een nieuw jasje te steken. 'De canon van Nederland voor kinderen, ouders en leraren' gaat over mensen en gebeurtenissen uit de Nederlandse geschiedenis die elke Nederlander zou moeten kennen. Deze uitgave van de canon is bedoeld voor leerlingen en docenten in het primair onderwijs, PABO-studenten en voor gezinnen met jonge kinderen. De canon van Nederland voor kinderen. De canon van Nederland - De vijftig vensters voor kinderen gaat over mensen en gebeurtenissen uit de Nederlandse... De canon van Nederland - De vijftig vensters voor kinderen gaat over mensen en gebeurtenissen uit de Nederlandse geschiedenis die elke Nederlander zou moeten kennen. Deze uitgave van de canon is bedoeld voor leerlingen en docenten in het primair onderwijs, PABO-studenten en voor gezinnen met jonge kinderen. De canon van Nederland - De vijftig vensters voor kinderen gaat over mensen en gebeurtenissen uit de Nederlandse geschiedenis die elke Nederlander zou moeten kennen. Deze uitgave van de canon is bedoeld voor leerlingen en docenten in het primair onderwijs, PABO-studenten en voor gezinnen met jonge kinderen. Bij elk venster staat een kort verhaal over de betekenis ervan. Hier vind je de kenmerkende aspecten van de tien tijdvakken en de vijftig vensters van de canon van Nederland. Voor alle tijdvakken is er een apart hoofdstuk met tijdsbalken en een beknopte literatuuropgave. Het tweede deel, 'Kennisbasis didactiek', geeft je een overzicht van de didactische aspecten van geschiedenisonderwijs op de basisschool. De canon van Nederland. de vijftig vensters voor kinderen. Gedrukt boek . ... Kinderboek, Non-Fictie Onderwerpen jeugdboeken ; informatie - geschiedenis, Geschiedeniscanon, Onderwijs algemeen, Canon, Inleidingen - Hand- en leerboeken ... Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek. Postcode: Vind mijn Bibliotheek. 'De canon van Nederland voor kinderen, ouders en leraren' gaat over mensen en gebeu...

INFORMATIE

AUTEUR
F. van Oostrom
DIMENSIE
5,8 MB
BESTANDSNAAM
De canon van Nederland - de vijftig vensters voor kinderen.pdf

OMSCHRIJVING

Met dit boek kan ieder kind thuis en in de klas met de canon op ontdekkingsreis door de geschiedenis van Nederland.'De canon van Nederland voor kinderen, ouders en leraren' gaat over mensen en gebeurtenissen uit de Nederlandse geschiedenis die elke Nederlander zou moeten kennen. Deze uitgave van de canon is bedoeld voor leerlingen en docenten in het primair onderwijs, PABO-studenten en voor gezinnen met jonge kinderen. Bij elk venster staat een kort verhaal over de betekenis ervan. Daarnaast zijn er verwijzingen met extra informatie zoals Er op uit, Jeugdboeken en Websites. Met dit boek kan ieder kind thuis en in de klas met de canon op ontdekkingsreis door de geschiedenis van Nederland.

Wil je het boek lezen?De canon van Nederland - de vijftig vensters voor kinderen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur F. van Oostrom. Lezen De canon van Nederland - de vijftig vensters voor kinderen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN