De laatste wildernis

De laatste wildernis - Robert Macfarlane | Fthsonline.com

...en schoonheid van het Noord- en Zuidpoolgebied ... Mongolië reizen | De laatste wildernis - Untamed Travelling ... . De ontdekkingsreizigers van onze tijd overleven dankzij een combinatie van oeroude wijsheid en d ... 10-01-2012. EO. Alle afleveringen bekijken De Laatste Wildernis is zeker niet het laatste deel in de Seekers-serie. In dit verhaal lijkt het zelfs alsof de reis naar de Laatste Wildernis alleen maar de aanloop was naar een veel groter avontuur, waardoor je je als lezer een beetje bedrogen voelt als je al drie boeken lang meeleeft. De laatste wildernis | ISBN 9789023427889 di ... De laatste wildernis eBook door Robert MacFarlane ... ... . De laatste wildernis | ISBN 9789023427889 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Stemmen hebben Ujurak ingefluisterd dat hij de laatste wildernis moet redden. Samen met de drie andere beren gaat hij op zoek zonder dat zij weten wat van hen verwacht wordt. Als Ujurak zich verandert in een gans, raakt hij akelig gewond. Hij verandert verder in een mens en wordt verpleegd door een inwoner van het Noordpooldorp. De Nieuwe Wildernis is een Nederlandse natuurfilm uit 2013, geregisseerd door Mark Verkerk, geproduceerd door Ton Okkerse en Ignas van Schaick met medewerking van veldregisseur Ruben Smit en cameramensen Michael Sanderson, Paul Edwards, Paul Klaver, Rene Heijnen en Dick Harrewijn. De VARA heeft zowel de film als een versie als televisieserie in drie delen uitgezonden. Boekentip: De laatste Wildernis (Robert Macfarlane) Van Maran Kniese, Academie docent. Een boek dat begint met de zin 'De wind wakkerde aan en dus ging ik naar het bos' trek...

INFORMATIE

AUTEUR
Robert Macfarlane
DIMENSIE
4,48 MB
BESTANDSNAAM
De laatste wildernis.pdf

OMSCHRIJVING

Zijn er nog ongerepte plekken te vinden waar de natuur ongestoord haar gang kan gaan? Of is alles al gecultiveerd, bewoond en geasfalteerd? Robert Macfarlane vraagt zich af of werkelijke wildernis nog bestaat en trekt erop uit om de natuur te ondergaan. Hij klimt in bomen, zwemt in grotten, doorkruist hooglanden en overnacht op heuveltoppen en afgelegen stranden. Deze prachtige evocatie van de wildernis leest als een reisverslag, een geschiedenis van het landschap, een cultuurgeschiedenis van natuuressayisten, en als een hartstochtelijk pleidooi voor het behoud van de natuur. Vertaler Nico Groen kreeg een eervolle vermelding van de jury van de Filter Vertaalprijs 2009 voor zijn vertaling, die 'uitstekend de poëtische toon van de vele landschapsbeschrijvingenen daardoor ingegeven filosofische mijmeringen treft'.

Wil je het boek lezen?De laatste wildernis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robert Macfarlane. Lezen De laatste wildernis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN