De tweede slaap

De tweede slaap - Robert Harris | Fthsonline.com

...een kazuifel zoals dat in de katholieke eredienst gebruikt wordt, niet mogelijk ... Vind de tweede slaap op Marktplaats - juni 2020 ... . Lees „De tweede slaap" door Robert Harris verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Een onverwachte ontdekking uit het verleden zal de toekomst voor altijd veranderen. Een jonge pater, Christopher Fairfa... De tweede slaap is een duistere, dystopische geschiedenis die niet alleen qua opgeroepen sfeer doet denken aan klassiekers als De naam van de roos van Umberto Eco, en, jawel, Margaret Atwoods Het verhaal van de dienstmaagd. De tweede slaap: een van de beste boeken van dit jaar. 5 sterren, door Rolf. ... De tweede slaap - Vrij Nederland ... . De tweede slaap: een van de beste boeken van dit jaar. 5 sterren, door Rolf. De tweede slaap Robert Harris uitgeverij Cargo In 'De tweede slaap' (de titel verwijst naar de vroegmoderne gewoonte om de nachtrust in tweeën te delen) is een thrillerschrijver aan het werk die zich jarenlang in het vak heeft bekwaamd. Op 1 oktober verschijnt de nieuwe thriller van Robert Harris, De tweede slaap. Namens Uitgeverij Cargo mogen wij maar liefst 5 vooruitleesexemplaren van deze thriller verloten. Heel erg bedankt hiervoor! Dus wil jij dit boek als één van de eerste in Nederland lezen? Kijk hieronder snel hoe je mee kunt doen! Het verhaal Een onverwachte ontdekking uit het verleden zal de toekomst voor altijd ... 'De tweede slaap is niet de zoveelste middeleeuwse detective maar een sluw spel waarin heden en verleden door elkaar gehaspeld worden. Een thriller die geen slacht of serie moordenaars nodig heeft om je wakker te houden: opnieuw knap gedaan van Robert Harris' KNACK De titel van het boek heeft te maken met een gewoonte van vroeger waarbij mensen niet in een keer doorsliepen. De nacht wordt opgedeeld in een 'eerste slaap' en een 'tweede slaap'. En daartussen lagen mensen een tijdje wakker voordat ze weer in slaap vielen. In dit boek echter gebeurt er juist van alles in deze periode. In de nacht tussen de eerste en tweede slaap gaan de mensen uit bed en gaan ze de straat op. Fairfax, die het dorp bezoekt, maakt kennis met dit gebeuren en merkt dat er nog meer aan de hand is in het dorp. In Gods handen. Een onverwachte ontdekking uit het verleden zal de toekomst voor altijd veranderen. 1468. Een jonge pater, Christopher Fairfax, reist te paard naar een afgelegen dorpje in Exmoor om d...

INFORMATIE

AUTEUR
Robert Harris
DIMENSIE
12,75 MB
BESTANDSNAAM
De tweede slaap.pdf

OMSCHRIJVING

Een onverwachte ontdekking uit het verleden zal de toekomst voor altijd veranderen.1468. Een jonge pater, Christopher Fairfax, reist te paard naar een afgelegen dorpje in Exmoor om de begrafenis van zijn voorganger te begeleiden. In de heuvels en bossen om het plaatsje liggen oude munten, glasscherven en menselijke botten voor het oprapen, en de oude pastoor blijkt in zijn huis een bijzondere verzameling van deze artefacten te verbergen. Het lijkt er zelfs op dat zijn dood te maken heeft met zijn obsessie voor het verleden.Christopher Fairfax wordt meegezogen in de geheimen van deze afgezonderde gemeenschap. Alles wat hij denkt te weten over zichzelf, zijn geloof en de geschiedenis van zijn wereld komt onder druk te staan.

Wil je het boek lezen?De tweede slaap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robert Harris. Lezen De tweede slaap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN