De weg naar Cliffrock Castle

De weg naar Cliffrock Castle - Josephine Rombouts | Fthsonline.com

...outs. Josephine Rombouts en haar man raken op een dood spoor als blijkt dat hun zoons niet goed gedijen in het Nederlandse onderwijssysteem ... Bureau ISBN - Cliffrock Castle ... . Maar in de Schotse Hooglanden blijkt de realiteit rauwer dan de ecologische droom die hun was voorgespiegeld. Als Josephine hoort dat op een naburig landgoed, Cliffrock Castle, een huishoudster wordt gezocht, grijpt ze deze onwaarschijnlijke strohalm met beide handen aan, zodat ze haar gezin in rustiger vaarwater kan manoeuvreren. Geschreven bij Terug naar Cliffrock Castle. Het boek gaat alleen maar over de auteur en zij gebruikt een pseudoniem. Veel dagelijkse besl ... De weg naar Cliffrock Castle - Boek geschreven door ... ... . Geschreven bij Terug naar Cliffrock Castle. Het boek gaat alleen maar over de auteur en zij gebruikt een pseudoniem. Veel dagelijkse beslommeringen in een archaïsche omgeving, maar de auteur kader haar eigen persoon en achtergrond nauwelijks in. Nog erger, de werkgevers komen totaal niet uit de verf. De weg naar Cliffrock Castle Auteur Josephine Rombouts Taal Nederlands Pagina's 256 pagina's. Uitvoering Paperback Verschijningsdatum september 2020 ISBN 9789021422329 Uitgever Querido. Wil je dit boek kopen? Online beschikbaar via Bol.com. € 20,99 Reserveer ... De weg naar Cliffrock Castle. Josephine Rombouts en haar man raken op een dood spoor als blijkt dat hun zoons niet goed gedijen in het Nederlandse onderwijssysteem. Daarom besluiten ze te reageren op een advertentie die een nieuw bestaan in een ecogemeenschap in Schotland belooft. Maar in de Schotse Hooglanden blijkt de realiteit rauwer dan de ecologische droom die hun was voorgespiegeld. De weg naar Cliffrock Castle Door Josephine Rombouts. Nog geen waardering ... Cliffrock Castle, een huishoudster wordt gezocht, grijpt ze deze onwaarschijnlijke strohalm met beide handen aan, zodat ze haar gezin in rustiger vaarwater kan manoeuvreren. De Nederlandse Josephine Rombouts was vijf jaar lang huishoudster op een kasteel aan de Schotse kust. In het boek 'Cliffrock Castle' doet ze verslag van haar leven op dit 21ste-eeuwse Downton Abbey. De weg naar Cliffrock Castle. Auteur: Josephine Rombouts Verschijningsdatum: 15/09/2020. Uitvoering: Paperback Taal: Nederlands ISBN: 9789021422329 De weg naar Cliffrock Castle Display Cliffrock Castle. Display Cliffrock Castle Terug naar Cliffrock Castle . NUR Codes (sub) 320 Literaire non-fictie algemeen. Echt contact is niet de bedoeling . Gettodagboek. Gettodagboek Ik, Geronimo . Mijn kleine evangelie . Nederland volgens Youp Terug naar Cliffrock Castle is ingedeeld in een proloog en 6 delen. In elke deel staan korte verhalen onder een lading dekkende titel. Door deze indeling is het boek er makkelijk even bij te pakken als je vijf minuutjes over hebt, omdat je dan toch genoeg tijd hebt om een stukje te lezen, zonder dat je het boek weg moet leggen terwijl je net midden in...

INFORMATIE

AUTEUR
Josephine Rombouts
DIMENSIE
4,82 MB
BESTANDSNAAM
De weg naar Cliffrock Castle.pdf

OMSCHRIJVING

Josephine Rombouts en haar man raken op een dood spoor als blijkt dat hun zoons niet goed gedijen in het Nederlandse onderwijssysteem. Daarom besluiten ze te reageren op een advertentie die een nieuw bestaan in een ecogemeenschap in Schotland belooft. Maar in de Schotse Hooglanden blijkt de realiteit rauwer dan de ecologische droom die hun was voorgespiegeld. Als Josephine hoort dat op een naburig landgoed, Cliffrock Castle, een huishoudster wordt gezocht, grijpt ze deze onwaarschijnlijke strohalm met beide handen aan, zodat ze haar gezin in rustiger vaarwater kan manoeuvreren.Halverwege haar omzwervingen begint Josephine onrustbarende parallellen te zien met het leven van haar grootouders en vader. Waren haar eigen keuzes individuele beslissingen of onbewust het resultaat van haar afkomst? Het sprookje op een Schots kasteel is in ieder geval een onverwacht en geheel nieuw element in Josephines familiegeschiedenis.

Wil je het boek lezen?De weg naar Cliffrock Castle in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Josephine Rombouts. Lezen De weg naar Cliffrock Castle Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN