Het overgave-experiment

Het overgave-experiment - Michael Singer | Fthsonline.com

...in huis Gratis verzonden Het overgave-experiment ... Stevig staan in een kwetsbare wereld - Veen Bosch ... ... . Leven vanuit grenzeloos vertrouwen. Michael Singer. Wat zou er gebeuren als je alles loslaat, stopt met beslissingen nemen en ja zegt op alles wat op je pad komt? Michael Singer beschrijft hoe zijn leven een onvoorstelbare draai kreeg door precies dit te doen. Het absolute perspectief Van verkramping naar vrijheid. Voormalig Apachepiloot Peter Gordijn kijkt in zijn tweede boek nog even terug op zijn bestaan als militair bij defensie, waar hij als piloot diverse keren in oorlogsgebied werkte. Het spreken in tongen staat in de Bijbel, daar ... Het Spreken in Tongen | Vincent Grit - Doorbraak winkel ... . Het spreken in tongen staat in de Bijbel, daar kunnen we niet omheen. Maar wat moeten we vandaag de dag met dit onderwerp? Was het alleen voor de gelovigen in die tijd? Of wil God dat we vandaag nog steeds in tongen spreken? Dit boek geeft op basis van de Bijbel antwoord op deze en andere vragen, zoals: • Wat is het spreken in tongen? Het overgave-experiment. Leven vanuit grenzeloos vertrouwen. Michael Singer. Wat zou er gebeuren als je alles loslaat, stopt met beslissingen nemen en ja zegt op alles wat op je pad komt? Michael Singer beschrijft hoe zijn leven een onvoorstelbare draai kreeg door precies dit te doen. Het overgave-experiment - Michael Singer Jouw boekenplank Wil ik lezen Het zelfhelend vermogen €22.5. De kunst van goed leven €10. Thuiskomen in jezelf €20. Identiteit €20.99. Dicht bij huis €19.99. Voluit leven met hooggevoeligheid ... Het overgave-experiment Michael Singer € 20.99 Wonder van wandelen D. Joppe € 20.99 De vijf inzichten Don Miguel Ruiz € 20.99 Blijf op de hoogte Hier kan u zich inschrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Nieuwsbrief. E-mailadres * Schrijf in. Veen Bosch & Keuning ... Re...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Singer
DIMENSIE
4,30 MB
BESTANDSNAAM
Het overgave-experiment.pdf

OMSCHRIJVING

Stop met luisteren naar je innerlijke criticus en leef je mooiste levenStel je laat alles los, stopt met beslissingen nemen en zegt ja op wat er maar op je pad komt – wat zou er dan gebeuren?Dit was precies wat Michael Singer deed. Hij werd zich bewust van de stem in zijn hoofd die overal commentaar op geeft. Van deze innerlijke criticus nam hij radicaal afstand. Voortaan liet hij het leven zelf de beslissingen nemen. Dat nam zijn zorgen weg en bracht hem zakelijk succes: hij stichtte een spirituele gemeenschap op een groot landgoed, ontwikkelde een revolutionair softwarepakket dat de medische industrie veranderde, en schreef een boek dat een New York Times-bestseller werd.Het verhaal van Michael Singer draait onze beperkte overtuigingen over het leven, succes en spirituele groei radicaal om. Het boek biedt een road map naar een nieuwe manier van leven: in het moment en gelukkig.

Wil je het boek lezen?Het overgave-experiment in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Singer. Lezen Het overgave-experiment Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN