Het Rosie resultaat

Het Rosie resultaat - Simsion, Graeme | Fthsonline.com

... als het gezin terug verhuist naar Melbourne ... Het Rosie resultaat | Sjemen ... . 'Ook 'Het Rosie Resultaat', het derde in de reeks, is weer geweldig.' (Haarlems Dagblad) Over de auteur. Graeme Simsion. De Australiër Graeme Simsion werkte als consultant maar verkocht zijn bedrijf om fulltime schrijver te worden. Met zijn debuutroman Het Rosie Project verovert hij de wereld. Recensie - Het Rosie resultaat, het derde boek in de serie - De Rosie project - van Graeme Simsion is een feel-good roman dat vol humor zit. Lees meer. --> Het Rosie resultaat Derde d ... Het Rosie resultaat - Graeme Simsion - 9789024583775 ... ... . Lees meer. --> Het Rosie resultaat Derde deel over het leven van Don Tillman en Rosie Jarman. Don wil zijn zoon voorbereiden op de middelbare school en start het Hudson-project. Luitingh-Sijthoff - € 20,99 - ISBN ... Voor alle Rosie-fans verschijnt eindelijk het derde deel over Don Tillman en Rosie! Het Rosie Resultaat van Graeme Simsion is weer even hilarisch en herkenbaar als Het Rosie Project en Het Rosie Effect. Hudson, de zoon van Don Tillman en Rosie Jarman, is elf als het gezin terug verhuist naar Melbourne. Don wil zijn zoon daar zo goed mogelijk voorbereiden op de middelbare school. Hij was zelf ......

INFORMATIE

AUTEUR
Simsion, Graeme
DIMENSIE
10,51 MB
BESTANDSNAAM
Het Rosie resultaat.pdf

OMSCHRIJVING

Voor alle Rosie-fans verschijnt nu het derde deel over Don Tillman en Rosie! Het Rosie Resultaat van Graeme Simsion is weer even hilarisch en herkenbaar als Het Rosie Project en Het Rosie Effect.Voor alle Rosie-fans verschijnt eindelijk het derde deel over Don Tillman en Rosie! Het Rosie Resultaat van Graeme Simsion is weer even hilarisch en herkenbaar als Het Rosie Project en Het Rosie Effect.Hudson, de zoon van Don Tillman en Rosie Jarman, is elf als het gezin terug verhuist naar Melbourne. Don wil zijn zoon daar zo goed mogelijk voorbereiden op de middelbare school. Hij was zelf toen een buitenbeentje en Hudson is ook een beetje "anders'. Don besluit het Hudson Project te starten. Met hulp van de beste experts zal hij Hudson ongemerkt voorbereiden op de veeleisende jungle van de middelbare school. Sociale vaardigheden, sport, vrienden: alle kwesties pakt Don planmatig aan. Maar Hudson is niet alleen Dons zoon, maar ook die van Rosie, en hij laat zich tot Dons verrassing niet zomaar in een project vangen.

Wil je het boek lezen?Het Rosie resultaat in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Simsion, Graeme. Lezen Het Rosie resultaat Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN