Midzomer, stadsmoe

Midzomer, stadsmoe - Bernard Wesseling | Fthsonline.com

.... In Midzomer, stadsmoe betoont Bernard Wesseling zich een schrijver die van vele markten thuis is ... Midzomer, stadsmoe | Boeken ... . In de Amsterdamse scènes lijkt hij wel een repeteergeweer. De rake beelden vliegen je om de oren en meermaals barst je luidop in lachen uit. 'Ik zie ze voor me met een zeldzame helderheid: sluimerende monolithische wezens, zwevend aan de oppervlakte. De kleine ogen onder in de machtige kop die zich sluiten. Vanboven komen een paar trage stralen zon door het water schijnen, ze weerkaatsen op hun wijde g ... Bernard Wesseling | 'Midzomer, stadsmoe' | Boektrailer ... ... . Vanboven komen een paar trage stralen zon door het water schijnen, ze weerkaatsen op hun wijde grijze flanken.' Rochus Veldman is fietskoerier. Hij doorkruist de stad en overpeinst het lot van zijn oudste vriend, die als vermist ... In Midzomer, stadsmoe toont Bernard Wesseling zich als een schrijver die van vele markten thuis is. In de Amsterdamse scènes lijkt hij wel een repeteergeweer. De rake beelden vliegen je om de oren en meermaals barst je luidop in lachen uit. Midzomer, Stadsmoe - Bernard Wesseling (2020) mijn stem. geen stemmen. Nederlands Psychologisch . 256 pagina's Eerste druk: Querido, Amsterdam (Nederland) Rochus Veldman is fietskoerier. Hij doorkruist de stad en overpeinst het lot van ... Bernard Wesseling Midzomer stadsmoe Recensie en Informatie. Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op de pagina de recensie en waardering vinden van Midzomer, stadsmoe, de roman van Bernard Wesseling. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Lees „Midzomer, stadsmoe" door Bernard Wesseling verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. 'Ik zie ze voor me met een zeldzame helderheid: sluimerende monolithische wezens, hangend in de zee. De kleine ogen onde... Bestel Midzomer, stadsmoe van Bernard Wesseling. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Bernard Wesseling | 'Midzomer, stadsmoe' | Boektrailer Singel Uitgeverijen. Loading... Unsubscribe from Singel Uitgeverijen? Cancel Unsubscribe. Working... Subscribe Subscribed Unsubscribe 120. Bernard Wesseling (1978) is schrijver, dichter en fietskoerier, is op de achterflap van zijn nieuwe roman te...

INFORMATIE

AUTEUR
Bernard Wesseling
DIMENSIE
11,55 MB
BESTANDSNAAM
Midzomer, stadsmoe.pdf

OMSCHRIJVING

"Ik zie ze voor me met een zeldzame helderheid: sluimerende monolithische wezens, hangend in de zee. De kleine ogen onder in de machtige kop die zich langzaam sluiten. Vanboven komen een paar stralen zon door het water schijnen, ze weerkaatsen op hun wijde grijze flanken.'Rochus Veldman is fietskoerier. Hij doorkruist de stad en overpeinst het lot van zijn oudste vriend, die als vermist werd opgegeven. Straten en cafés roepen zijn aanwezigheid op en niet zelden denkt hij hem te zien. De herinneringen lijken de desintegratie te versnellen, en Rochus trekt zich in zijn vrije tijd terug op zijn kamer. Zijn onmacht om aan het leven deel te nemen wordt doorbroken door zijn ontmoeting met Alma. Zij voert hem mee naar Lesbos, waar hem een grote uitdaging wacht: de activist te worden die zijn vriend naliet te zijn.

Wil je het boek lezen?Midzomer, stadsmoe in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bernard Wesseling. Lezen Midzomer, stadsmoe Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN