De werkelijkheid is niet wat ze lijkt

De werkelijkheid is niet wat ze lijkt - Carlo Rovelli | Fthsonline.com

...k nog de bestseller Zeven korte beschouwingen over natuurkunde ... Scheltema | De werkelijkheid is niet wat ze lijkt, Carlo ... ... . De vertaling hiervan naar het Nederlands kwam echter eerder uit dan De werkelijkheid is niet wat ze lijkt, dus feitelijk lezen we Rovelli in omgekeerde volgorde. Ondanks die lange aanloop blijkt De werkelijkheid is niet wat ze lijkt bovendien helaas uiteindelijk met hetzelfde probleem te kampen als Zeven korte beschouwingen. Wanneer Rovelli eenmaal aankomt bij dat wat hij zijn lezers écht wil vertellen, namelijk wat lusquantumzwaartekracht is, wordt het boek een stuk pittiger en vager. De werkelijkheid is niet wat ze lijkt. Subtitle Een reis in ... De werkelijkheid is niet wat ze lijkt | The Quantum Universe ... . De werkelijkheid is niet wat ze lijkt. Subtitle Een reis in de wereld van de quantumzwaartekracht. Author Carlo Rovelli. Translator Hans van den Berg. Price € 9,99. ISBN 9789048536498. Binding eBook ePub. Number of pages 252. Publication date 14 - 08 - 2017. Dimensions 21 x 13.5 cm. Category Geschreven bij De werkelijkheid is niet wat ze lijkt. Wie 'Zeven korte beschouwingen over natuurkunde' - een internationale bestseller, inmiddels in 41 talen vertaald - leert in de inleiding dat dat boekje eigenlijk een soort samenvatting is van het huidige boek. 'De werkelijkheid is niet wat ze lijkt, ee...

INFORMATIE

AUTEUR
Carlo Rovelli
DIMENSIE
6,60 MB
BESTANDSNAAM
De werkelijkheid is niet wat ze lijkt.pdf

OMSCHRIJVING

De werkelijkheid is niet wat ze lijkt 1e druk is een boek van Carlo Rovelli uitgegeven bij Amsterdam University Press. ISBN 9789462985391 Wat is werkelijkheid?Bestaan ruimte en tijd wel echt?Valt de ware aard van ons bestaan eigenlijk wel te doorgronden?Sinds vele jaren probeert de natuurkundige Carlo Rovelli de grenzen van ons begrip op te rekken. In dit boek neemt hij ons mee op reis, van het werkelijkheidsbegrip van de oude Grieken tot de lus kwantumzwaartekracht. Een kosmologie zonder oerknal en parallelle universa, die hier door de bedenker ervan voor de eerste keer en voor een breed publiek uitvoerig en toegankelijk wordt uitgelegd.In dit boek, dat ons denkvermogen tart, laat Rovelli zien dat ons begrip van de werkelijkheid door de eeuwen heen is veranderd, van Democritus tot de lus-kwantumzwaartekracht. Hij neemt ons mee op een wonderlijke reis en nodigt ons uit in een geheel nieuwe wereld waar zwarte gaten op het punt staan te exploderen, ruimtetijd bestaat uit korrels, en oneindigheid niet bestaat - een enorm en nog onontdekt universum.

Wil je het boek lezen?De werkelijkheid is niet wat ze lijkt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carlo Rovelli. Lezen De werkelijkheid is niet wat ze lijkt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN