De wijsheid van wolven

De wijsheid van wolven - Elli Radinger | Fthsonline.com

...tbaar en vooral niet eetbaar voor de wolf ... De wijsheid van wolven - Elli Radinger - 9789044976946 ... ... . De gerenommeerde wolvenonderzoeker Elli Radinger gaat aan de hand van fascinerende verhalen in op de kenmerkende eigenschappen van wolven, zoals vertrouwen, geduld, familiebanden, leiderschap, omgaan met tegenslagen en de dood. Wat kunnen wij van hen leren? In De wijsheid van wolven vertelt Elli H. Radinger over wolven als bron van inspiratie.Ze vertelt over hoe ze denken, leidinggeven en voor elkaar zorgen, maar bovenal wat de wolf ons kan leren over mens zijn!Gisteravond was ze te gast bij Van Gils & Gasten, waar ze meer vertelde over haar boek. 'De wijsheid van wolven' door Elli Radi ... De Wijsheid Van Wolven: "In een wolvenfamilie is de ... ... . 'De wijsheid van wolven' door Elli Radinger - Onze prijs: €20,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis recensie De wijsheid van wolven door Elli H. Radinger Roodkapje en de grote boze wolf geven niet thuis in dit boek van Elli H. Radinger. De Duitse wolfdeskundige put in De wijsheid van wolven uit haar eigen ervaringen en talrijke observaties om de leefwereld van wilde wolven te omschrijven. De dierentuin. Met die kooien. Heel anders dan het weidse Wyoming, waar Elli Radinger (67) een groot deel van het jaar doorbrengt met het observeren van de wolvenroedels van Yellowstone Park. Al meer dan twintig boeken, schreef ze daarover. En nu blijkt haar nieuwe boek, De wijsheid van wolven, opeens een internationale bestseller. De wijsheid van wolven. Wolven voeden hun kinderen liefdevol op, bekommeren zich om ouderen en zieken en zijn in staat om tijdens het spel alles te vergeten en zich volledig te focussen. Ze denken en dromen, maken plannen en communiceren effectief met elkaar - en lijken zo meer op ons dan we denken. De gerenommeerde wolvenonderzoeker Elli Radinger gaat aan de hand van fascinerende verhalen ... Van Elli Radinger verscheen onlangs 'De wijsheid van wolven' waarin ze wat ze tijdens haar jarenlange onderzoek zag en leerde over wolven mooi beschrijft en intussen ook wat mythen ontkracht. Neem nou dat idee van 'de alfareu', die alles bepaalt en als enige met de vrouwtjes mag paren. Die theorie ontstond bij onderzoek naar wolven op een beperkt, omheind terrein. De wolf is een dier dat me altijd geïntrigeerd heeft. Toen ik Elli Radinger een tijdje geleden op televisie zo bevlogen zag en hoorde praten over deze dieren, zette ik haar boek De wijsheid van wolven direct bovenaan mijn leeslijstje. Bestel De wijsheid van wolven van Elli Radinger. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De wijsheid van wolven Kindle-editie Elli Radinger (auteur), Davida van Dijke (...

INFORMATIE

AUTEUR
Elli Radinger
DIMENSIE
7,2 MB
BESTANDSNAAM
De wijsheid van wolven.pdf

OMSCHRIJVING

Wolven voeden hun kinderen liefdevol op, bekommeren zich om ouderen en zieken en zijn in staat om tijdens het spel alles te vergeten en zich volledig te focussen. Ze denken en dromen, maken plannen en communiceren effectief met elkaar – en lijken zo meer op ons dan we denken.De gerenommeerde wolvenonderzoeker Elli Radinger gaat aan de hand van fascinerende verhalen in op de kenmerkende eigenschappen van wolven, zoals vertrouwen, geduld, familiebanden, leiderschap, omgaan met tegenslagen en de dood. Ze onthult verrassende en veelal onbekende inzichten in het leven van wolven en toont aan dat we heel wat van ze kunnen leren.

Wil je het boek lezen?De wijsheid van wolven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elli Radinger. Lezen De wijsheid van wolven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN