Lannoo's grote encyclopedie - Lannoo's grote encyclopedie van alle dinosauriërs

Lannoo's grote encyclopedie - Lannoo's grote encyclopedie van alle dinosauriërs - John Woodward | Fthsonline.com

...e avond doet hij weer een nieuwe ontdekking ... Lannoo's grote encyclopedie van alle dinosauriërs - Lannoo ... ... . Dé must-have voor dinofans met unieke 3D-afbeeldingen. De duizelingwekkende illustraties brengen meer dan 60 prehistorische dieren weer tot leven. 'Lannoo's grote encyclopedie van alle dinosauriërs' door John Woodward - Onze prijs: €20,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Een vrij grote, uitbundig geïllustreerde encyclopedie over dinosaurussen, met ook actuele informatie. Elk nieuw hoofdstuk begint met een introd ... Lannoo's grote encyclopedie: Lannoo's grote encyclopedie ... ... . Elk nieuw hoofdstuk begint met een introductie van hoe de aarde er in die tijd uitzag. Vervolgens wordt per twee pagina's steeds een dinosauriër uit het betreffende tijdperk besproken. Lannoo Lannoo's grote encyclopedie van alle dinosauriërs. Neem een kijkje in onze webshop voor leuke kinderboeken met snelle verzending. We hebbel (voor)leesboeken maar ook leuke knutsel- en kleurboeken! Lannoo's grote encyclopedie van alle dinosauriërs. aanrader. Trefwoord(en) dinosaurussen. Genre informatief. Vanaf 11 jaar. Na een inleiding over de ontwikkeling en de evolutie van leven op aarde volgt een korte uitleg over wat een dinosauriër is en de diversiteit van deze dieren. Beschrijving Lannoo's grote encyclopedie: van alle dinosauriërs De duizelingwekkende illustraties brengen de wereld van de dinosauriërs weer tot leven. Stap terug in de tijd en ontdek welke dinosauriërs tijdens het mesozoïcum heer en meester waren op het land, in de lucht en in het water. Lannoo's grote encyclopedie van alle dinosauriërs. John Woodward (auteur) Dat het spectaculaire dieren moeten geweest zijn, is wel het minste dat je kan zeggen over dinosauriërs en andere prehistorische schepsels. Over dat onderwerp zijn er dan ook ongelooflijk veel boeken te vinden, te veel om op te noemen. Bij deze ... Lannoo's grote encyclopedie van alle dinosauriërs - Lannoo's grote encyclopedie van John Woodward (boek, gebonden, ISBN 9789401422789). De duizelingwekkende illustraties brengen de wereld van de dinosauriërs weer tot leven. Stap terug in de tijd en... Alles wat je echt moet weten over dinosaurussen: welke soorten er waren, wat ze aten, hoe ze zich verdedigden, waar ze Get this from a library! Lannoo's grote encyclopedie van alle dinosauriërs. [John Woodward; Darren Naish; Peter Minister; Francesca Baines; Corrie van den Berg] -- Welke dinosaurussen leefden in de tijdperken trias, jura, krijt en cenozoïcum? Met informatie over onderzoeken naar dino's en indrukwekkende kleurenafbeeldingen van dino's. Vanaf ca. 11 t/m 14 jaar. Lannoo's grote encyclopedie van alle dinosauriërs. Dé must-have voor dinofans...

INFORMATIE

AUTEUR
John Woodward
DIMENSIE
12,32 MB
BESTANDSNAAM
Lannoo's grote encyclopedie - Lannoo's grote encyclopedie van alle dinosauriërs.pdf

OMSCHRIJVING

De duizelingwekkende illustraties brengen de wereld van de dinosauriërs weer tot leven. Stap terug in de tijd en ontdek welke dinosauriërs tijdens het mesozoïcum heer en meester waren op het land, in de lucht en in het water.Bekijk alle prehistorische dieren op de gedetailleerde en levensechte illustraties, van Tyrannosaurus tot Iguanodon en van Velociraptor tot Diplodocus.Kom alles te weten over hoe ze leefden, waarom ze zijn uitgestorven en wat we kunnen leren van hun fossielen.

Wil je het boek lezen?Lannoo's grote encyclopedie - Lannoo's grote encyclopedie van alle dinosauriërs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Woodward. Lezen Lannoo's grote encyclopedie - Lannoo's grote encyclopedie van alle dinosauriërs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN