Peuterbijbel

Peuterbijbel - J. David | Fthsonline.com

...tis verzending. 'Peuterbijbel', Juliet David, Ark Media, 400 blz ... Kleuterbijbel, door Smallman, Steve - Ark Media ... . (gebonden), € 20,99. Fraai geïllustreerd De verhalen in deze kloeke, fraai geïllustreerde uitgave - voor kinderen vanaf een jaar of 6 - liggen dicht bij de Herziene Statenvertaling. In de peuterbijbel is een selectie van 55 verhalen opgenomen. Bekende geschiedenissen, zoals de schepping, zondvloed en wonderen van Jezus. Maar ook verhalen die je niet zo snel in een kinderbijbel tegenkomt, zoals Psalmen of een aantal Spreuken. Peuterbijbel - Juliet David. Dit is een Peuterbijbel met friss ... bol.com | Peuterbijbel, V. Gilbert Beers | 9789033825880 ... ... . Peuterbijbel - Juliet David. Dit is een Peuterbijbel met frisse, duidelijke illustraties. Ruim 65 verhalen worden in korte, eenvoudige zinnen verteld. Op iedere pagina is een grote en vooral kleurrijke illustratie te zien. Kinderen maken op een gemakkelijke en leuke manier kennis met de verhalen uit de Bijbel....

INFORMATIE

AUTEUR
J. David
DIMENSIE
7,51 MB
BESTANDSNAAM
Peuterbijbel.pdf

OMSCHRIJVING

Een geheel nieuwe Peuterbijbel met frisse, duidelijke illustraties. Ruim 65 verhalen worden in korte, eenvoudige zinnen verteld. Op iedere pagina is een grote, kleurrijke illustratie te zien. Kinderen maken op een gemakkelijke en leuke manier kennis met de verhalen uit de Bijbel. Zeer geschikt als kraam- en doopcadeau.Willemijn de Weerd heeft deze Peuterbijbel vertaald. Zij is bekend als kinderboekenschrijfster. Willemijn werkt als lerares in het basisonderwijs.

Wil je het boek lezen?Peuterbijbel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. David. Lezen Peuterbijbel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN