Het Zero waste project

Het Zero waste project - Nicky Kroon | Fthsonline.com

...es komt voorbij! Met het boek willen ze vooral laten zien hoe leuk, makkelijk en stijlvol het kan zijn om zero waste te leven en dat je - niet geheel onbelangrijk - ook gewoon nog taart kunt eten als zero ... Leestip: Het zero waste project - Awkward Duckling ... ... Vorig jaar verscheen het boek 'Het Zero Waste Project - een leuker leven met minder plastic' van de zussen Jessie en Nicky Kroon; inmiddels is de derde druk ervan verschenen. Met hun boek en hun gelijknamige blog inspireren zij anderen met hun duurzame levensstijl zonder afval. Het Zero Waste Project book. Read 36 reviews from the world's largest community for readers. Denk je bewust te leven maar erger je je aan de hoeveelheid ... In het kader van de Week van de Duurzaamheid k ... DIY deodorant met vier ingrediënten - Het Zero Waste Project ... . Het Zero Waste Project book. Read 36 reviews from the world's largest community for readers. Denk je bewust te leven maar erger je je aan de hoeveelheid ... In het kader van de Week van de Duurzaamheid komen Nicky en Jessie Kroon bij de Bilthovense Boekhandel langs om al onze vragen te beantwoorden over hun boek 'Het Zero waste project'. U bent op zaterdag 13 oktober 2018 van 13.00 tot 14.30 uur van harte welkom voor informatie én u kunt een workshop volgen. In Het Zero Waste Project delen Nicky en Jessie hun twaalf belangrijkste lessen om een duurzame lifestyle te ontwikkelen en vertellen ze over hun successen én mislukkingen. Doei wegwerpkoffiebekers, plastic boterhamzakjes en voorverpakte koekjes. Hi vintagewinkels en betere wereld! In Het Zero Waste Project delen Nicky en Jessie hun twaalf belangrijkste lessen om een duurzame lifestyle te ontwikkelen en vertellen ze over hun successen én mislukkingen. Doei wegwerpkoffiebekers, plastic boterhamzakjes en voorverpakte koekjes. Hi vintagewinkels en betere wereld! Het Zero Waste Project Nicky & Jessie, and their zero waste lifestyle, since 2014 🐱 Boek & blog 'Het Zero Waste Project' 🌿 Store @smir.store: Mooierstraat 19 Amersfoort 🐝 linktr.ee/hetzerowasteproject...

INFORMATIE

AUTEUR
Nicky Kroon
DIMENSIE
11,90 MB
BESTANDSNAAM
Het Zero waste project.pdf

OMSCHRIJVING

Denk je bewust te leven maar erger je je aan de hoeveelheid (plastic) afval en rommel die je om je heen verzamelt? Dan is dit hét boek voor jou. Nicky en Jessie Kroon besloten als experiment een maand lang zero waste te gaan leven: zonder afval. Inmiddels zijn ze bijna vier jaar verder en uitgegroeid tot de grootste zero waste-lifestylebloggers van Nederland.In Het Zero Waste Project delen Nicky en Jessie hun twaalf belangrijkste lessen om een duurzame lifestyle te ontwikkelen en vertellen ze over hun successen én mislukkingen. Doei wegwerpkoffiebekers, plastic boterhamzakjes en voorverpakte koekjes. Hi vintagewinkels en betere wereld!

Wil je het boek lezen?Het Zero waste project in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nicky Kroon. Lezen Het Zero waste project Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN