Illusies

Illusies - Ingeborg Bosch | Fthsonline.com

... op illusies (1) 24.10.2018. Holografische projecties Niet gevonden wat je zocht? Probeer het met een ander woord ... Illusies voor goochelaars | Ruim aanbod | Dynamitemagic.nl ... . Voor ouders; Contact; Colofon; Disclaimer; Nieuwsbrief. Wil jij de maandelijkse nieuwsbrief van Het Klokhuis ontvangen? Inschrijven ... Optische illusies De wereld zoals wij die waarnemen is slechts een afspiegeling van de daadwerkelijke omgeving. Die afspiegeling is niet altijd even accuraat. Dit merken we als ons gezichtsvermogen door ouderdom achteruitgaat, maar ook als we een zogenoemde "optische il ... Optische illusies: hoe je brein je voor de gek houdt ... ... . Dit merken we als ons gezichtsvermogen door ouderdom achteruitgaat, maar ook als we een zogenoemde "optische illusie" waarnemen. Natuurlijke illusies zijn illusies die door de natuur ontstaan. Een voorbeeld hiervan is dat veel mensen denken dat als je in de auto zit te reizen dat dan de maan je volgt. Dat heeft allemaal te maken met dat dingen die dichtbij zijn heel snel voorbij gaan en dingen die ver weg langzamer bewegen en Doordat de maan wel 405.500 km verder weg is beweegt het haast niet....

INFORMATIE

AUTEUR
Ingeborg Bosch
DIMENSIE
7,87 MB
BESTANDSNAAM
Illusies.pdf

OMSCHRIJVING

'Niemand geeft echt om mij...''Als het even kan, mijd ik elke confrontatie...'Heftige emoties en nare gedachten kunnen ons leven beheersen als we niet weten waar ze vandaan komen, wat we ermee aan moeten en hoe we ons ervan kunnen bevrijden. Louter overleven en vermijden, angsten en conflicten zijn het gevolg. Dat is onnodig, omdat veel van deze gevoelens en gedachten berusten op illusies, die we hebben ontwikkeld om pijnlijke gevoelens uit onze kindertijd te verdringen. Hoe nuttig deze onbewuste overlevingsstrategieën ook kunnen zijn voor een kind, voor de volwassene werken ze voornamelijk destructief.In het vervolg op De herontdekking van het ware zelf schetst Ingeborg Bosch treffend en herkenbaar hoe illusies ons leven moeilijker en pijnlijker maken dan nodig is. Aan de hand van duidelijke voorbeelden legt Bosch uit hoe we dit illusoire lijden een halt toe kunnen roepen. Ze geeft ons de sleutel om te ontsnappen uit de doolhof van soms overweldigende en vaak onbegrepen gevoelens en gedachten, en brengt ons een stap dichter bij emotionele harmonie.

Wil je het boek lezen?Illusies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ingeborg Bosch. Lezen Illusies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN