Stop met aardig zijn

Stop met aardig zijn - Thomas d' Ansembourg | Fthsonline.com

...uni - Koop en verkoop stop met aardig zijn eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Bestel Stop met aardig zijn van Thomas D'Ansembourg ... Boek: Stop met aardig zijn - Thomas d'Ansembourg ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Lees hieronder het fragment uit Stop met aardig zijn. Het boek is nu met korting te bestellen in onze webshop Boekenwereld.com. Tijdelijk voor maar €15,- Klik hier om het boek morgen in huis te hebben. Foto en omslag door Villa Grafica: https://villagrafica.nl/ Thomas d'Ansembourg in zijn boek 'Stop met aardig zijn': "Het inzicht dat mijn relaties la ... STOP met aardig zijn. Een korte cursus tegen onzekerheid. ... . Foto en omslag door Villa Grafica: https://villagrafica.nl/ Thomas d'Ansembourg in zijn boek 'Stop met aardig zijn': "Het inzicht dat mijn relaties lang werden geleid door angst trof me diep: angst voor wat de ander denkt en voor wat hij niet denkt, angst voor wat hij zegt en voor wat hij niet zegt, angst voor een teveel aan woorden, angst voor een te… Stop met aardig zijn van Thomas d'Ansembourg is een boek dat je helpt te zeggen wat je denkt, voelt en nodig hebt en maakt zo je leven gelukkiger. Stop met aardig zijn van Thomas d'Ansembourg is een boek dat je helpt te zeggen wat je denkt, voelt en nodig hebt en maakt zo je leven gelukkiger. Thomas d' Ansembourg. Beoordeel dit product . Skip to the end of the images gallery. Skip to the beginning of the images gallery. stopmetaardigzijn.nl Betekent aardig zijn dat je contact met jezelf je gevoel en je waarden kwijtraakt Stop met aardig zijn helpt je om de de kosten van aardig zijn in beeld te Leiders, stop met zo aardig te zijn. Ik wil niet klinken als een klootzak. Maar als het om leiderschap gaat, is het waar: Prioriteit geven aan 'aardig zijn' weerhoudt ons ervan goede leiders te zijn. Nu pleit ik er niet voor dat we gemeen zijn. Respectloze of afwijzende leiders helpen niemand. Ik roep veeleer ons als leiders op om onze greep op ......

INFORMATIE

AUTEUR
Thomas d' Ansembourg
DIMENSIE
8,18 MB
BESTANDSNAAM
Stop met aardig zijn.pdf

OMSCHRIJVING

Een bekende valkuil: je richt je op de verwachtingen van anderen en bent dus altijd aardig en vriendelijk. Je vergeet wat je zelf wilt; angst en negatieve gevoelens liggen op de loer.Deze negatieve spiraal doorbreek je met de methode van geweldloze communicatie. Je leert te vertrouwen op je eigen gevoelens en behoeften. Zo kun je bepalen wat goed voor je is. Dit geeft duidelijkheid: voor jezelf, je familie en collega s. Zeggen wat je denkt, voelt en nodig hebt maakt je leven gelukkiger.

Wil je het boek lezen?Stop met aardig zijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thomas d' Ansembourg. Lezen Stop met aardig zijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN