Terug naar Cliffrock Castle

Terug naar Cliffrock Castle - Josephine Rombouts | Fthsonline.com

... dit eerste boek wordt wel meer duiding geven om de lezer het noodzakelijke begrip te geven wie de opgevoerde personen zijn en waar de belevenissen zich afspelen ... Terug naar Cliffrock Castle - Josephine Rombouts ... ... . Lees „Terug naar Cliffrock Castle Belevenissen op een Schots kasteel" door Josephine Rombouts verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Downton Abbey in de eenentwintigste eeuw: het vervolg op de bestseller Cliffrock Castle Promotie krijgen betekent niet a... Terug naar Cliffrock Castle. Belevenissen op een Schots kasteel. Schrijfster: Josephine Rombouts (Nederland) Soort boek: autobiografische reisverhalen; Waard ... Josephine Rombouts Terug naar Cliffrock Castle ... ... Terug naar Cliffrock Castle. Belevenissen op een Schots kasteel. Schrijfster: Josephine Rombouts (Nederland) Soort boek: autobiografische reisverhalen; Waardering redactie: ∗∗∗ ∗∗ (zeer goed) Verlies je, verbaas je, verwonder je, als je Terug naar Cliffrock Castle leest. Terug naar Cliffrock Castle. Belevenissen op een Schots kasteel is een paperback uitgave van Uitgeverij Querido. Het telt 343 pagina's maar is ook als e-book verschenen. ISBN 978 90 214 1805 6 Prijs: € 20,99. Posted in Boekrecensie Tagged Cliffrock Castle, Josephine Rombouts Bericht Navigatie. Plan ... In Cliffrock Castle doet ze verslag van haar leven en werk daar in die ruige uithoek, waar de elementen nooit onderschat moeten worden en waar niet alleen de huizen en het land eigendom van de landheer zijn, maar ook de vissen in de rivier en de herten op de heuvels. €20,99. Downton Abbey in de eenentwintigste eeuw: het vervolg op de bestseller Cliffrock Castle. Promotie krijgen betekent niet altijd dat je leven er makkelijker op wordt… Dat leert de Nederlandse Josephine Rombouts als ze op het Schotse kasteel waar ze werkt opklimt van huishoudster tot manager. (Cliffrock Castle, pag. 15) Als je Josephine Rombouts (47) vraagt naar dat 'toevallig terechtkomen' en 'heel onhandig' zijn, zegt ze zonder al te openhartig te zijn: 'Nou ja, zoals dat gaat, zoals je al die gezinnen ziet in Ik vertrek die weg willen uit Nederland.We zochten rust en ruimte. Terug naar Cliffrock Castle Belevenisse...

INFORMATIE

AUTEUR
Josephine Rombouts
DIMENSIE
9,38 MB
BESTANDSNAAM
Terug naar Cliffrock Castle.pdf

OMSCHRIJVING

Downton Abbey in de eenentwintigste eeuw: het vervolg op de bestseller Cliffrock CastlePromotie krijgen betekent niet altijd dat je leven er makkelijker op wordt... Dat leert de Nederlandse Josephine Rombouts als ze op het Schotse kasteel waar ze werkt opklimt van huishoudster tot manager. Niemand op het landgoed, zijzelf nog het minst, heeft enig idee wat deze verrassende functieverandering inhoudt. In het web van verwachtingen, aannames en afgunst binnen op scherp staande sociale verhoudingen probeert Rombouts het leven dat ze voor haar gezin heeft opgebouwd veilig te stellen.Tegen het onwaarschijnlijk mooie decor van de Schotse westkust, en de nog onwaarschijnlijker wereld van de Britse aristocratie, tekent Rombouts het verhaal op van absolute feodale macht, jagers die antiek verhuizen, een teckel die je carrière kan breken en een kasteel waar roze verf wordt bezorgd. De vraag is: voor binnen of voor buiten?

Wil je het boek lezen?Terug naar Cliffrock Castle in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Josephine Rombouts. Lezen Terug naar Cliffrock Castle Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN