Uitweg

Uitweg - Boudewijn Chabot | Fthsonline.com

...e druk bevat nieuwe hoofdstukken, met name: hoofdstuk 3 'De schriftelijke wilsverklaring bij gevorderde dementie' door arts Bert Keizer en ethicus Govert den Hartogh hoofdstuk 4 'Een giftige cocktail' over de rol van de media bij de hype rond het dodelijke middel van de Coöperatie Laatste Wil ... uitweg - Vertaling Nederlands-Engels ... . Uitweg 1) Exit 2) Expediënt 3) Gat 4) Middel om te ontkomen 5) Middel tot ontkoming 6) Ontsnappingsmiddel 7) Ontsnappingsmogelijkheid 8) Ontsnappingsroute 9) Oplossing 10) Plaats in de Benelux 11) Plaats in Nederland 12) Plaats in utrecht 13) Raad 14) Redding 15) Redmiddel 16) Uitgang 17) Uitkomst 18) Uitlaat Sportingclub De Uitweg is een echte club voor de buurt. Onze gekwalificeerde medewerkers aan de bar en receptie en in de fitnessruimtes zijn door onszelf opgeleid. De groepslessen worden gegeven door o.a. zzp'ers die, wanneer ze goed les geven, bij ons een netwerk van lessen kunnen opbouwen. Het recht van uitweg (Frans: droit de passage; Duits: N ... Postcode Uitweg 41 t/m 89 in Harmelen - Postcode bij adres ... . Onze gekwalificeerde medewerkers aan de bar en receptie en in de fitnessruimtes zijn door onszelf opgeleid. De groepslessen worden gegeven door o.a. zzp'ers die, wanneer ze goed les geven, bij ons een netwerk van lessen kunnen opbouwen. Het recht van uitweg (Frans: droit de passage; Duits: Notwegrecht) is in het Belgisch recht een wettelijke erfdienstbaarheid die de mogelijkheid biedt voor de eigenaar van een ingesloten perceel om voor de rechter af te dwingen dat hij van een van zijn buren het recht krijgt om ...

INFORMATIE

AUTEUR
Boudewijn Chabot
DIMENSIE
11,11 MB
BESTANDSNAAM
Uitweg.pdf

OMSCHRIJVING

Boudewijn Chabot (1941 Makasar) deed onderzoek naar manieren om waardig en omringd door dierbaren te sterven: stoppen met eten en drinken, de medicijn- en de heliummethode. Ook gaat hij in op eventuele problemen met justitie na het overlijden en hoe die voorkomen kunnen worden. Sinds de verschijning in 2010 heeft Uitweg voor een aardverschuiving gezorgd. Waar hulp bij zelfdoding voorheen onbespreekbaar was, is het artsen nu toegestaan om (als euthanasie niet mogelijk is) de in dit boek behandelde methoden ter sprake te brengen bij patiënten met een doodswens. Zelfeuthanasie in gesprek met en in aanwezigheid van de naasten verschilt fundamenteel van eenzame en verminkende zelfdodingen. Deze 14e herziene druk bevat onder andere een nieuw hoofdstuk over de schriftelijke wilsverklaring bij gevorderde dementie en een hoofdstuk over de rol van de media bij de hype rond het dodelijke middel van de Coöperatie Laatste Wil. "Een naslagwerk voor iedereen die zich wil oriënteren in deze materie.' – NRC HandelsbladVan Uitweg zijn meer dan 24.000 exemplaren verkocht. Chabot liet zich kritisch uit over de Toetsingscommissie Euthanasie in De weg kwijt. De zorgelijke staat van de euthanasiewet (2017).De uitgever en de schrijver van dit boek willen op geen enkele wijze een impulsieve, eenzame en verminkende zelfdoding bevorderen. Er is hen geen onderzoek bekend waaruit blijkt dat de informatie die hier wordt geboden de drempel voor suïcide verlaagt. De uitgever en schrijver van dit boek zijn niet aansprakelijk op welke wijze dan ook, voor de gevolgen die de interpretatie door de lezer van dit boek op de lezer zelf dan wel op derden zouden kunnen hebben. De uitgever en de schrijver van dit boek beogen op geen enkele wijze lezers, onder wie patiënten, artsen, hulpverleners en vertrouwenspersonen, ertoe te bewegen buiten de grenzen van geldende wet- en regelgeving te treden.

Wil je het boek lezen?Uitweg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Boudewijn Chabot. Lezen Uitweg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN