Waar je ook gaat, daar ben je

Waar je ook gaat, daar ben je - Jon Kabat-Zinn | Fthsonline.com

...aar Je Ook Gaat, Daar Ben Je. Als mindfulness/meditatie beginneling is dit een zeer interessant boek, maar ook zeker voor de ervaren beoefenaar ... Waar je ook gaat, daar ben je - Jon Kabat-Zinn ... ... . Het is niet een boek dat je even snel, snel uitleest; neem er de tijd voor. En lees het net als ik nog eens een tweede keer. Het boek geeft je tips en oefeningen om te starten met ... Geschreven bij Waar je ook gaat, daar ben je. Dit boek van Jon Kabat-Zinn is een uitstekende aanvulling voor iedereen die zich bezig houdt met Mindfulness. Jon Kabat-Zinn verwoordt, als wetenschapper, een uitstekend beeld waar beginnende of gevorderde leerlingen van meditatie, op een eenvoudige d ... Waar je ook gaat, daar ben je - Met open hart ... . Jon Kabat-Zinn verwoordt, als wetenschapper, een uitstekend beeld waar beginnende of gevorderde leerlingen van meditatie, op een eenvoudige doch beslist uitstekende wijze de eenvoud van meditatie. Lees „Waar je ook gaat, daar ben je meditatie in het dagelijks leven" door Jon Kabat-Zinn verkrijgbaar bij Raku...

INFORMATIE

AUTEUR
Jon Kabat-Zinn
DIMENSIE
9,38 MB
BESTANDSNAAM
Waar je ook gaat, daar ben je.pdf

OMSCHRIJVING

Veel mensen denken dat meditatie een manier is om je terug te trekken uit de wereld. Maar het tegenovergestelde is waar. Het is juist een levenskunst, een methode die het mogelijk maakt te genieten en vredig aanwezig te zijn bij alles wat je doet, waar dan ook, iedere dag weer. Dit boek laat zien hoe meditatie een deel van je dagelijks leven kan zijn. De auteur leert de beginner én de geoefende zich open te stellen voor de rijkdom van ieder moment.

Wil je het boek lezen?Waar je ook gaat, daar ben je in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jon Kabat-Zinn. Lezen Waar je ook gaat, daar ben je Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN