Baby in een droomritme

Baby in een droomritme - Stephanie Molenaar | Fthsonline.com

...ng en een flinke dosis liefde staan voorop ... Ritme baby 12 weken | Dagschema van een baby van 3 maanden ... ... . Het werkt als een recept: door de RITME- en slaapingrediënten in de juiste ... Ik ben Stephanie, auteur van inmiddels tien boeken, Slaap- en onrustdeskundige, slaapcoach, slaapcoachtrainer, ervaringsdeskundige, (droom)fluisteraar, aromatherapeut, insomnia practioner adult+child, natuurvoeding en gut-brain practioner, oprichtster van de Stichting Onrustige Baby, grondlegster van de Droomritme en Droomfluister Methoden, deskundige voor diverse media én mama van vier. Op aanraden van een paar mama's ben ik v ... Vind baby in een droomritme in Zwangerschap en Opvoeding ... ... . Op aanraden van een paar mama's ben ik vandaag begonnen in 'Baby in een droomritme' van Stephanie Lampe. Al na een paar pagina's moest ik een klein beetje huilen, omdat ik 1. heel erg moe ben en dus makkelijk huil en 2. het heel prettig is om te lezen dat er oplossingen zijn voor de problemen die ouders hebben van lastig slapende kindjes. 20 aanbiedingen in mei -Bekijk alles met baby in een droomritme! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Met het Droomplan in dit boek geef je je baby op een lieve manier, zonder traantjes, een droomritme. Het gaat uit van baby's natuurlijke ritmes en leeftijd, zodat je op het juiste moment en op een manier die past bij jullie aan het slapen kunt werken.Het Droomplan is inmiddels een decennium oud en gestoeld op zowel theorie als praktijk, waardoor veel zorgver...

INFORMATIE

AUTEUR
Stephanie Molenaar
DIMENSIE
12,33 MB
BESTANDSNAAM
Baby in een droomritme.pdf

OMSCHRIJVING

Slaapt je baby hazenslaapjes? Wil hij maar niet doorslapen of is hij een vroege vogel? Is je baby onrustig? Met het Droomplan in dit boek geef je je baby op een lieve manier, zonder traantjes, een droomritme. Het gaat uit van baby's natuurlijke ritmes en leeftijd, zodat je op het juiste moment en op een manier die past bij jullie aan het slapen kunt werken.Het Droomplan is inmiddels een decennium oud en gestoeld op zowel theorie als praktijk, waardoor veel zorgverleners én ouders deze aanpak en dit boek aanbevelen. In dit boek ook uitgebreide informatie over de oorzaken van onrust bij baby's, zodat je de werkelijke stoorzender kunt ontmaskeren. Hoe baby's slapen en welke ontwikkelingen daarbij belangrijk zijn, geeft inzicht in wat je kunt verwachten en hoe je hierop kunt inspelen. De vele voorbeeldritmes, persoonlijke ervaringen van moeders en praktische tips maken dit een toegankelijk en vlot handboek waarmee je direct aan de slag kunt gaan.Alles over:• Slaap en hoe je hier meer van krijgt;• Het krijgen van een ritme, passende bij je baby's leeftijd;• Waarom baby's huilen (en wanneer dit niet normaal is);• Met handige schema's en uniek Droomplan.Stephanie Molenaar is slaap- en onrustdeskundige en baby (slaap)fluisteraar. Ze is een mama met een missie, namelijk alle ukjesgoed laten slapen. Ze is onder meer vaste deskundige bij diverse media en oprichtster van Stichting Onrustige Baby. Ze is auteur van diverse boeken over slapen en onrust, waaronder de diverse edities van Baby in een droomritme, Baby Reflux & andere onruststokers, Dreumes in dromenland en Zo krijg je een blije baby. Stephanie is mama van drie dochters en een zoontje.

Wil je het boek lezen?Baby in een droomritme in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stephanie Molenaar. Lezen Baby in een droomritme Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN