Boodschappen van de Aartsengelen

Boodschappen van de Aartsengelen - Karin Schrijver | Fthsonline.com

...e. Daarbij kies je de kaart die je het meest aanspreekt en ... 7 Aartsengelen en hun specialisaties in 1 overzicht ... ... ... Deze aartsengel-kaarten van Doreen Virtue kun je gebruiken om inzicht te krijgen in uw huidige situatie of antwoorden te verkrijgen op vragen waar u mee rondloopt. De aartsengelen kunnen u helpen om uw mogelijkheden te ontdekken, hindernissen te overwinnen of uw doel te bereiken ! Je hoeft niet als slachtoffer gebukt te gaan onder de druk van je werkzaamheden, je verantwoordelijkheden, dit als een juk op je schouders mee te nemen. ... Boodschap aartsengel Michaël tijdens de Volle Maan ... Aartsengelen - Harteverbinding ... . ... Boodschap aartsengel Michaël tijdens de Volle Maan Healing. 8 april 2020. Melchizedek zegt: Onderschat jullie kracht niet. 3 april 2020. Boodschappen van de Engelen Aartsengel Michael Ik ben altijd bij je, ik geef je de moed om veranderingen aan te brengen die je zullen helpen bij je goddelijke levensdoel. We zitten vaak helemaal vast. Je hebt dan het gevoel dat er iets zou moeten veranderen zodat we weer verder kunnen op ons levenspad....

INFORMATIE

AUTEUR
Karin Schrijver
DIMENSIE
7,2 MB
BESTANDSNAAM
Boodschappen van de Aartsengelen.pdf

OMSCHRIJVING

Deze kaartenset is een aanvulling op het eerder verschenen boek ‘Aartsengelen en Edelstenen – Hulp voor nieuwetijdskinderen’. De kaartenbundel is praktisch, to the point en zowel te gebruiken in combinatie met het boek als los daarvan. Door de duidelijke boodschappen en positieve woorden zijn de kaarten te gebruiken voor en door kinderen en volwassenen. De kaarten geven je inzichten, motiveren je en ondersteunen je waar jij dat nodig hebt. De aartsengelen geven je graag deze mooie boodschappen door via deze bundel. Samen met de rustgevende en kleurrijke illustraties van Karin maakt dit het een bijzondere kaartenset.

Wil je het boek lezen?Boodschappen van de Aartsengelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karin Schrijver. Lezen Boodschappen van de Aartsengelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN